Proteine, Alune, 240g Gold Nutrition

GDN122

V PROTEIN ALUNE 240g - GOLDNUTRITION View larger
V PROTEIN ALUNE 240g - GOLDNUTRITION
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
V PROTEIN ALUNE 240g - GOLDNUTRITION
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Gold-Nutrition

Proteine, Alune, 240g Gold Nutrition

Vezi informatii complete

41,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Proteine, Alune, 240g Gold Nutrition

Mod de prezentare: Punga cu 240 g de pulbere cu aromă de alune.

Mod de administrare: Se recomandă 1 shake pe zi, ca o completare la aportul de proteine.

Mod de preparare: Se adaugă o măsură (24g) de pulbere în 200ml de apă, se amestecă bine până la omogenizare

Acțiuni: Produsul are un gust natural delicios,este bogat în proteine vegetale, dispune de toți aminoacizii esențiali pentru organism, nu are zahăr și are un conținut scăzut de grăsimi saturate.

Proteina vegetală conține Spectra, un mix de 29 de fructe, legume și extracte din plante, cu multiple beneficii pentru corp. Proteina vegetală poate fi folosită atât ca o completare sau o înlocuire a consumului de proteine din dietă, cât și ca un aport mare de proteine în dietele vegetariene și vegane.

V-Protein poate fi consumată pentru echilibrarea ph-ului din organism datorită potențialului său de alcalinizare.Având în vedere atacurile externe la care sunt supuse celulele noastre (poluanți, radiații, stres psihologic, și, în multe cazuri, alegeri alimentare sărace din punct de vedere nutrițional), rolul de antioxidant este unul semnificativ.

Principala sursă de proteine ​​din GoldNutrition V–protein ​​este mazărea, bogată în aminoacizi esențiali, în special BCAA ( aminoacizi cu lanț ramificat ) și glutamină. Aminoacizii sunt importanți când facem sport, atât pentru o recuperarea rapidă, cât și când ne dorim creșterea capacității de formare a masei musculare. Aminoacizii păstrează masa musculară care se pierde treptat, cu vârsta ( sarcopenie ), și stimulează sistemul imunitar.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, V-Protein ajută și la sinteza oxidului nitric și la menținerea glicemiei în limite normale.

Compoziție/100g: Proteină din mazăre (89%), pudra de cacao (5%), proteină din orez integral (3%), aromă, Spectra® (extract de cafea Arabica, concentrat degermeni de broccoli, extract de ceai verde, extract de ceapă, extract de mere, extract acerola, concentrat camu camu, quercetina, concentrat de roșii, concentrat de broccoli, concentrat de fructe acai, concentrat de turmeric, concentrat de usturoi, concentrat debusuioc, concentrat de oregano, concentrat de scorțișoară, concentrat de fructe de soc, concentrat de morcov, concentrat de mangostan, concentrat de agrise, extract de afine, concentrat de cireșe, concentrat de mure, concentrat de aronia, concentrat de zmeură, concentrat de spanac, concentrat de varză, extract de afine roșii, concentrat de varză de Bruxelles), indulcitor glicozide din steviol  și clorură de sodiu.

Contraindicatii: Contraindicat în insuficiență renală sau hepatică.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Proteine, Alune, 240g Gold Nutrition

Proteine, Alune, 240g Gold Nutrition

Da Nu