Filtreaza produse

Concentratie Miere de Manuka +

Tip de Borcan +

Produse Noi +

Reduceri +

Miere de Manuka Pentru Copii12 produse.

Arata 1 - 12 din 12 produse
Arata 1 - 12 din 12 produse

Miere de Manuka Pentru Copii

Despre mierea de manuka:

Mierea de Manuka este un produs natural delicios, care poate oferi numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru copii. Mierea de Manuka este produsă exclusiv în Noua Zeelandă, de albine care se hrănesc cu nectarul florilor de Manuka, un arbust endemic din această țară.

Una dintre cele mai cunoscute proprietăți ale mierii de Manuka este capacitatea sa de a avea proprietăți antibacteriene puternice, care o fac utilă în tratamentul diferitelor afecțiuni ale gâtului, cum ar fi aftele, durerile de gât și inflamațiile gingiilor. Mierea de Manuka poate fi utilizată ca remediu natural pentru a ajuta copiii să se recupereze mai repede de la aceste afecțiuni, precum și pentru a preveni apariția lor.

De asemenea, mierea de Manuka poate ajuta la întărirea sistemului imunitar al copiilor, prevenind răceala și gripa. Aceasta poate fi utilă pentru copiii care au tendința de a fi predispuși la răceli și infecții frecvente.

Este important de menționat că, datorită conținutului de zahăr, mierea de Manuka nu este recomandată pentru copiii sub 1 an, și copiii sub 6 ani ar trebui să consume miere cu moderație.

Miere de manuka pentru copii beneficii

Mierea de Manuka poate oferi numeroase beneficii pentru sănătatea copiilor. Unele dintre acestea pot include:

Tratamentul afecțiunilor gâtului și ale cavitatii bucale: Mierea de Manuka poate ajuta la tratarea afecțiunilor gâtului cum ar fi aftele, durerile de gât și inflamațiile gingiilor la copii.

Stimularea sistemului imunitar: Mierea de Manuka are proprietăți imunostimulatoare, care poate ajuta la întărirea sistemului imunitar al copiilor și la prevenirea răcelii și gripei.

Proprietăți antibacteriene: Mierea de Manuka conține o substanță numită metilglioxal, care are proprietăți antibacteriene, antivirale si antifungice puternice, care poate ajuta la prevenirea și tratarea infecțiilor la copii.

Proprietăți antiinflamatorii: Mierea de Manuka poate ajuta la reducerea inflamației și durerii la copii, ceea ce o face utilă pentru tratarea diferitelor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita la copii.

În plus, mierea de manuka poate fi utilizată ca un remediu natural pentru a ajuta copiii cu probleme de somn, deoarece poate ajuta la reglarea ritmului circadian. Ea poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea simptomelor legate de alergii, cum ar fi stranutul si usturimea ochilor.

Alte beneficii ale mierii de manuka pentru copii pot include ameliorarea simptomelor de eczeme sau acnee si poate fi utilizata in tratamentul ranilor si arsurilor.

Miere de manuka pentru copii - mod de administrare

Modul de administrare a mierii de manuka pentru copii poate varia în funcție de nevoile individuale ale copilului și de recomandările medicului. Unele dintre modalitățile comune de administrare a mierii de manuka pentru copii pot include:

Se poate amesteca cu băuturi calde: Mierea de manuka poate fi adăugată la ceai sau la alte băuturi calde pentru a trata afecțiunile gâtului sau pentru a întări sistemul imunitar al copilului.

Poate fi amestecata cu iaurt sau cereale pentru micul dejun: Mierea de manuka poate fi amestecată cu iaurt sau cu cereale pentru micul dejun pentru a oferi beneficii pentru sănătate copilului.

Reprezinta un ingredient natural în prepararea dulciurilor: Mierea de manuka poate fi utilizată ca ingredient în prepararea dulciurilor, cum ar fi bomboane sau turta dulce

Aplicată local: Mierea de manuka poate fi aplicată local pe răni sau arsuri pentru a accelera vindecarea și a preveni infecțiile.

Miere de manuka pentru copii contraindicatii

Există câteva contraindicații potențiale pentru utilizarea mierii de Manuka la copii, acestea pot include:

  1. Alergii la miere: Dacă copilul are o alergie la miere sau la alte produse apicole, ar trebui să evitați utilizarea mierii de manuka.

  2. Copii sub 1 an: Nu este recomandat să se administreze miere de manuka copiilor sub 1 an deoarece sistemul lor digestiv nu este complet dezvoltat.

  3. Copii sub 6 ani: Copii sub 6 ani ar trebui să consume miere cu moderație, deoarece mierea conține zahăr și poate afecta nivelul de zahăr din sânge.

  4. Diabet: Mierea conține zahăr, deci copiii cu diabet trebuie să fie atenți la consumul de miere de manuka sau alte produse cu miere de manuka.

  5. Interacțiuni medicamentoase: Mierea de manuka poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi cele pentru tratamentul diabetului sau pentru scăderea glicemiei. Este important să discutați cu medicul înainte de a utiliza miere de Manuka la copii dacă acestia iau orice medicamente.