Este important pentru noi sa va oferim cele mai simple si mai sigure solutii. Experienta de pana acum ne-a ajutat sa intelegem importanta produselor noastre pentru client si de aceea venim in intampinare cu multiple metode de a comanda dar si de a intra in posesia produsului.

Toate produsele noastre sunt afisate pe www.plantum.ro. Puteti cauta produsul/produsele navigand in catalogul de produse afisate pe Plantum.ro

 

1.    Comandati direct pe site

Plantum.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele direct de pe site. Pentru a achizitiona produsele dorite aveti de urmat doi pasi simpli:

a. adaugati produsele in cosul de cumparaturi

b. accesati cosul de cumparaturi si completati campurile obligatorii.

Odata ce comanda este finalizata, veti fi contactat/contactata prin e-mail sau telefon de unul din reprezentantii Plantum.ro pentru a confirma comanda dumneavoastra.

    

 2.  Comandati prin apel telefonic

Comanda se poate realiza si telefonic. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele afisate mai jos iar unul dintre colegii nostri va prelua comanda dumneavoastra.

Programul de lucru cu publicul este in orice zi a saptamanii: L-V 9:00 – 18:00 

Telefon: 0378.11.99.50

 

3.    Comandati prin email

Daca preferati comanda realizata prin e-mail, ne puteti contacta  la adresa info@plantum.ro. E-mailul trebuie sa contina:   

- lista de produse comandate impreuna cu codurile de produs aferente si cantitatea dorita

- datele de facturare (nume, adresa completa, telefon )

- adresa de livrare

- persoana de contact

- in cazul in care se doreste factura pe persoana juridica datele firmei.

 

Sau puteti trimite un e-mail doar cu numele si numarul de telefon cu mentiunea ca doriti sa fiti contactat pentru a plasa o comanda iar unul din  reprezentantii Plantum.ro va vor contacta in cel mai scurt timp.