MSM (Metilsulfonilmetan)28 produse.

Arata 1 - 28 din 28 produse
Arata 1 - 28 din 28 produse

MSM sau Metilsulfonilmetan

MSM este un sulf organic ce se gaseste în fructe, legume, cereale sau lapte. Este un produs de oxidare al dimetil sulfoxidului (DMSO) și o sursă de sulf pentru producerea aminoacizilor metionină și cisteină.

Ce beneficii aduce MSM pentru sanatatea corpului :

Msm reduce durerile osteoarticulare și musculare

Menține sănătatea pielii, a oaselor și a părului

Sustine functionarea normala a articulatiilor

Asigura buna functionare a sistemului imunitar

Imbunatateste structura și mobilitatea articulara.

Msm prezinta puternice proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și detoxifiante

Metilsulfonilmetan accelereaza recuperarea după exerciții fizice prin reducerea durerilor musculare și a stresului

Reduce simptomele alergiei. Alergiile sezoniere devin din ce în ce mai răspândite, iar MSM poate ajuta la atenuarea simptomelor comune ale rinitei alergice sezoniere, cum ar fi strănutul, congestia nazală, presiune sinusală și tuse.

Cum actioneaza MSM in organism?

Metilsulfonilmetan este utilizat pe scară largă de către persoanele care caută o modalitate naturală de a ameliora durerile articulare, de a reduce inflamația și de a crește imunitatea. În plus, cercetările susțin utilizarea acestuia în tratarea mai multor afecțiuni de la artrită si pana la rozacee.

Cum actioneaza metilsulfonilmetan asupra pielii?

MSM poate fi benefic pentru sănătatea pielii, acționând ca un donator de sulf al keratinei. Aceasta, la rândul său, poate ajuta la întărirea acestei proteine ​​importante. De asemenea, ajuta la reducerea inflamației, care poate deteriora celulele pielii și poate provoca semne de îmbătrânire prematură, cum ar fi ridurile.

Ce rol are MSM in organism?

MSM este considerat un puternic antiinflamator utilizat în mod obișnuit pentru tratarea osteoartritei, artritei reumatoide, a tendinitei și a tenosinovitei. Poate fi folosit si pentru a trata tulburările gastro-intestinale, cum ar fi constipația, hemoroizii și diverticuloza.

Care este doza zilnica de MSM pe care ar trebui sa o administrez?

MSM este o substanță aprobată, în general, recunoscută ca sigură (GRAS), iar studiile de toxicitate arată că este sigur de administrat în doze mai mari, de la 500 miligrame la 3 grame pe zi.

In cat timp se pot vedea rezultate vizibile in urma administrarii de MSM?

Unii oameni simt beneficii aproape imediat, insa, la unele persoane poate dura 2-3 săptămâni pana să simtă diferența. Important e sa nu renuntati!

Poate fi administrat MSM pe termen lung?

In studiile efectuate pe o durata de pana la 12 saptamani au fost raportate efecte secundare precum: tulburările de stomac, diaree și cefalee. Cu toate acestea, persoanele care au luat placebo au raportat, de asemenea, simptome similare. Sunt informatii puține despre siguranța pe termen lung si nu este de mirare că eficacitatea este, de asemenea, neclară.

Ce efecte secundare poate avea administrarea unei doze mai mari de MSM?

La unele persoane, metilsulfonilmetan poate provoca greață, diaree, balonare, oboseală, cefalee, insomnie, mâncărime sau agravarea simptomelor alergice.

Poate interacționa MSM cu alte medicamente?


Nu sunt mentionate interacțiuni medicamentoase listate pentru metilsulfonilmetan.