Aparat Albire Dinti7 produse.

Arata 1 - 7 din 7 produse
Arata 1 - 7 din 7 produse

Aparat Albire Dinti

Un aparat de albire a dintilor este un dispozitiv utilizat pentru a îndepărta petele sau pentru a preveni îngălbenirea dintilor, îmbunătățind astfel aspectul dinților și încrederea în sine a persoanei. Acest aparat poate fi utilizat atât în cabinetul stomatologic, cât și acasă.

Aparatele pentru albirea dintilor sunt disponibile în mai multe forme, inclusiv kituri de albire acasă, benzi de albire, creion de albire, paste de albire și geluri de albire. Unele aparate sunt utilizate sub supravegherea unui dentist, în timp ce altele pot fi folosite acasă, cu instrucțiunile adecvate.

Pentru a utiliza un aparat de albire a dintilor acasă, trebuie să urmați cu atentie instructiunile de utilizare. De obicei, acest lucru implică aplicarea gelului de albire pe dinti, folosind un aparat special sau o cască de albire. Gelul trebuie lăsat să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte, în funcție de concentrația și durata tratamentului recomandată de producător.

În timp ce aparatele de albire a dintilor pot oferi rezultate impresionante, trebuie să fiți atenți la posibilele efecte secundare, cum ar fi sensibilitatea dintilor și a gingiilor. De asemenea, trebuie să discutați cu medicul dentist înainte de a începe orice tratament de albire a dintilor, mai ales dacă aveți probleme dentare preexistente sau dacă sunteți însărcinată.

În general, aparatele de albire a dintilor sunt o opțiune eficientă pentru îmbunătățirea aspectului dinților, dar este important să vă asigurați că utilizați produsul în mod corespunzător și să discutați cu dentistul dumneavoastră înainte de a începe orice tratament.

Aparat albire dinti beneficii

Un aparat de albit dintii poate oferi o serie de beneficii, inclusiv:

  1. Albirea dintilor: Un aparat de albire poate ajuta la indepartarea petelor pigmentare care ofera dintilor o culoare neplacuta, precum cei care se formeaza din cauza consumului de cafea, tutun sau vin. Acest lucru poate oferi un zambet mai luminos si mai atragator. Un astfel de aparat pentru albirea dintilor este cel de la Beconfident care imbunătățește și prelungește rezultatul albirii dinților iar gelul este activat de lumina LED pentru o albire intensificata. Sau puteti opta pentru Kit Albire Dinti Dual Boost care asigura o albire avansata, ofera o albire a dintilor cu pana la 5 nuanțe în 10 zile și 1-2 nuanțe în doar 30 de minute. Acest kit îndepărtează eficient petele (cum ar fi cafeaua, ceaiul, tutunul, vinul roșu) deasupra și dedesubtul smalțului pentru o albire mai profundă. Reface albul natural al dintilor. Are la baza o combinația de ingrediente naturale ajută la re-minimizarea smalțului si nu contine peroxizi și, prin urmare, fără risc de durere sau alte efecte secundare neplăcute.

  2. Ingrijire orala: Un aparat de albire a dintilor poate ajuta la mentinerea dintilor mai curati si mai sanatosi prin indepartarea depunerilor de tartru si placa bacteriana.

  3. Incredere: Dintii mai albi pot imbunatati increderea in sine si aspectul general al fetei, ceea ce poate face o diferenta semnificativa in viata de zi cu zi.

Este important sa discutati cu medicul dentist inainte de a folosi orice tip de aparat de albire pentru a va asigura ca este sigur si adecvat pentru dvs. De asemenea, trebuie sa urmati intotdeauna instructiunile de utilizare pentru a obtine rezultatele dorite si a evita orice riscuri sau efecte secundare nedorite.

Exista mai multe tipuri de aparate de albire a dintilor disponibile, inclusiv kituri pentru albire acasa, aparate profesionale care sunt utilizate la cabinetul stomatologic si tratamente laser.

Kiturile pentru albire acasa sunt cele mai frecvent utilizate si pot fi cumparate fara prescriptie medicala. Acestea sunt formate dintr-un gel de albire si un suport pentru dinti, care poate fi purtat pentru o perioada de timp specificata de producator.

Aparatele profesionale pentru albirea dintilor sunt folosite de medicii dentisti si sunt mai puternice decat kiturile pentru albire acasa. Acestea pot oferi rezultate mai rapide, dar sunt, de asemenea, mai scumpe.

Tratamentele laser pentru albirea dintilor implica aplicarea unui gel pe dinti, urmat de expunerea acestora la lumina laser pentru a activa gelul si pentru a accelera procesul de albire. Aceste tratamente sunt, de obicei, cele mai rapide si pot oferi rezultate vizibile imediat, dar sunt, de asemenea, cele mai scumpe.

In general, aparatele de albire a dintilor sunt considerate sigure atunci cand sunt utilizate corect si conform instructiunilor producatorului. Cu toate acestea, unele persoane pot experimenta efecte secundare, cum ar fi sensibilitate temporara a dintilor sau gingiilor, sau iritarea gurii. Aceste efecte secundare sunt, de obicei, usoare si dispar dupa cateva zile.

Pentru a minimiza riscul de efecte secundare, trebuie sa respectati intotdeauna instructiunile de utilizare ale aparatului de albire si sa discutati cu medicul dentist inainte de a incepe orice tratament. De asemenea, este important sa folositi doar produse de albire aprobate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si sa evitati utilizarea excesiva a aparatului de albire.

In cazul in care experimentati o sensibilitate crescuta sau o iritare persistenta dupa utilizarea aparatului de albire, trebuie sa opriti utilizarea acestuia si sa contactati imediat medicul dentist.

In general, aparatele de albire a dintilor pot oferi un zambet mai luminos si mai atragator, dar este important sa le folositi cu grija si sa discutati cu medicul dentist inainte de a incepe orice tratament.

Aparat albire dinti contraindicatii

Exista cateva contraindicatii pentru utilizarea aparatelor de albire a dintilor, printre care enumeram:

  1. Sensibilitatea dintilor: Daca aveti dintii sensibili, utilizarea unui aparat de albire poate agrava aceasta sensibilitate.

  2. Probleme gingivale: Daca aveti probleme cu gingiile, cum ar fi gingivita sau parodontoza, utilizarea unui aparat de albire poate agrava aceste probleme.

  3. Plombe dentare: Daca aveti plombe, coroane dentare, acestea pot deveni mai evidente dupa utilizarea unui aparat de albire, deoarece ele nu se vor albi la fel de mult ca dintii naturali.

  4. Femeile gravide sau care alapteaza: Femeile gravide sau care alapteaza ar trebui sa evite utilizarea unui aparat de albire a dintilor deoarece nu s-a studiat suficient siguranta acestora.

Este important sa discutati cu medicul dentist inainte de a utiliza orice tip de aparat de albire pentru a va asigura ca este sigur si adecvat pentru dvs. De asemenea, trebuie sa urmati intotdeauna instructiunile de utilizare pentru a evita orice riscuri sau efecte secundare nedorite.