Filtreaza produse

Concentratie Miere de Manuka +

Produse Noi +

Bomboane cu Miere de Manuka19 produse.

Arata 1 - 19 din 19 produse
Arata 1 - 19 din 19 produse

Bomboane cu Miere de Manuka

Bomboane cu manuka ce sunt?

Bomboanele cu miere de Manuka sunt un deliciu dulce și sănătos, care se bucură de o popularitate tot mai mare în întreaga lume. Mierea de Manuka este produsă exclusiv în Noua Zeelandă, de albine care se hrănesc cu nectarul florilor de Manuka, un arbust endemic din această țară. Aceasta este considerată a fi o miere cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, ceea ce o face ideală pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale gâtului și ale gurii.

Aceste bomboane sunt ideale pentru a fi luate ca o gustare sau pot fi un înlocuitor pentru dulciurile clasice, deoarece oferă beneficii adiționale pentru sănătate.

În plus, bomboanele cu miere de Manuka sunt adesea utilizate ca tratament natural pentru diverse probleme ale gâtului cum ar fi aftele, durerile de gât și inflamațiile gingiilor. Acestea sunt, de asemenea, considerate a fi un remediu eficient pentru a stimula sistemul imunitar și a preveni răceala și gripa.

Bomboane cu miere de manuka beneficii

Bomboanele cu miere de Manuka au mai multe beneficii pentru sănătate datorită proprietăților antibacteriene și antiinflamatorii ale mierii de Manuka. Printre beneficiile specifice ale acestor bomboane, se pot enumera:

Sunt ideale pentru tratamentul afecțiunilor gâtului: Bomboanele cu miere de Manuka pot ajuta la tratarea afecțiunilor gâtului și gurii, cum ar fi aftele, durerile de gât și inflamațiile gingiilor.

Stimuleaza sistemul imunitar: Mierea de Manuka este considerată a avea proprietăți imunostimulatoare si imunomodulatoare, care pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea răcelii și a gripei.

Are proprietăți antibacteriene: Mierea de Manuka conține o substanță numită metilglioxal, care are proprietăți antibacteriene puternice, care poate ajuta la prevenirea și tratarea infecțiilor.

Dispune de proprietăți antiinflamatorii: Mierea de Manuka poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii, ceea ce o face utilă pentru tratarea diferitelor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.

Este un bun inlocuitor de dulciuri: Bomboanele cu miere de Manuka pot fi utilizate ca înlocuitor pentru dulciurile obișnuite, oferind beneficii adiționale pentru sănătate.

Bomboane cu miere de manuka contraindicatii

Există câteva contraindicații potențiale pentru utilizarea bomboanelor cu miere de Manuka sau a altor produse cu miere de Manuka. Unele dintre acestea pot include:

  1. Alergii la miere: Dacă aveți o alergie la miere sau la alte produse apicole, ar trebui să evitați utilizarea bomboanelor cu miere de Manuka sau a altor produse cu miere de Manuka.

  2. Diabet: Mierea conține zahăr, deci persoanele cu diabet trebuie să fie atente la consumul de bomboane cu miere de Manuka sau alte produse cu miere de Manuka.