Sirop de Artar3 produse.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse

Sirop de Artar

Se obtine din seva de artar care este bogata in zaharuri.

Pe langa faptul ca are in compozitia sa zaharuri sănătoase, este si un bun înlocuitor al zahărului rafinat. Poate fi folosit la îndulcirea cafelei, a ceaiului sau poate înlocui zahărul din deserturile pregătite, în bucătăria ta.

Sirop de artar beneficii

Prezinta un indice glicemic redus, nu creste nepermis cantitatea de glucoza din sange atata vreme cat este consumat cu masura

Este bogat si in antioxidanti si alti nutrienti cu proprietati anticancerigene, minerale precum calciul, potasiul, zincul, manganul, proteine si vitamine

Rezistă la temperaturi înalte (spre deosebire de miere care, în aceste condiții, devine toxică pentru organism) si poate fi folosit cu succes la prepararea prăjiturilor, diverselor plăcinte sau brioșe, în compoziția checului sau a cozonacului.

Are proprietati antiinflamatoare. Deoarece este bogat in antioxidanti, reduce inflamatiile, stresul oxidativ si lupta impotriva radicalilor liberi. In plus, previne anumite afectiuni precum artrita, sindromul de colon iritabil sau boli de inima

Asigura o piele frumoasa si sanatoasa. Reduce inflamatiile de la nivelul pielii si hidrateaza pielea foarte uscata.

Sirop de artar contraindicatii

Consumat în exces, poate conduce la obezitate, diabet și afecțiuni cardiovasculare.

În doze mici, siropul de arțar poate fi consumat de majoritatea persoanelor, este contraindicat in cazul in care suferiti de diabet, deoarece siropul de arțar furnizează corpului carbohidrați, în special sub formă de zaharuri, fără aport de fibre asociat. Ca rezultat poate provoca fluctuații în ceea ce privește glicemia și nivelul de insulină, putând provoca anumite efecte adverse persoanelor cu diabet.

Va confruntati cu obezitate – conținutul mare de zaharuri poate conduce la creșterea în greutate, facilitând acumularea de grăsime corporală.