Faina de Soia3 produse.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse

Faina de Soia

Faina de soia - cum se obtine?

Făina de soia se obține prin măcinarea boabelor de soia prăjite într-o pulbere. Făina de soia este considerată un aliment sănătos și este folosită în mai multe preparate.

Faina de soia beneficii

Făina de soia este o sursă bogată de proteine ​​din soia, izoflavone din soia, magneziu, fosfor, potasiu, cupru și fibre alimentare. De asemenea, conține tot uleiul de soia benefic care ne mărește rezistența și ne oferă mai multă forță musculară. Faina de soia reprezinta cea mai bună alegere pentru coacerea, deoarece are un conținut scăzut de carbohidrați.

De ce folosesc oamenii făină de soia?

Făina de soia nu este nouă în industria de panificație. Astăzi, este utilizat pe scară largă în produsele de panificație, nu numai pentru a crește valoarea nutritivă, ci și pentru a îmbunătăți textura, conținutul de umiditate și perioada de valabilitate. Făina de soia este foarte bogată în proteine, așa că brutarii o folosesc împreună cu făina de grâu pentru a îmbunătăți calitatea pâinii.