• Stoc epuizat
Zahar Panela Brun Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris
  • Zahar Panela Brun Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

Zahar Brun Panela Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

SOL733
16 lei

Zahar Brun Panela Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

Poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor.

Zahar Panela Brun Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

Zahar Brun Panela Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

16 lei
Cantitate:
Stoc epuizat

Zahar Brun Panela Nerafinat din Trestie de Zahar, 150g Solaris

Descriere:

Zahăr brut nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Conținut ridicat de melasă. Recomandăm pentru utilizarea în special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit. Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne și pește, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.

Beneficii:
Recomandăm pentru înlocuirea zahărului alb
Poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor

Ce conține:

100% natural, neprelucrat chimic și nerafinat. Este obținut prin evaporarea sucului din trestie de cea mai bună calitate, fiind considerat un zahăr integral, brut.

Recomandări:

Acesta este un îndulcitor sănătos, complet echilibrat, conținând substanțe nutritive esențiale pentru organism în cantitățile și proporțiile adecvate, fără substanțe nocive și oferind suficientă energie pentru realizarea proceselor metabolice.

Zahărul Panela poate fi adăugat în ceai, lapte, cafeluță de cicoare, budinci, deserturi coapte.

Istoric:

Denumirea provine de la grecescul „Melan” - negru sau după alte surse de la „melaço” cuvânt portughez, el însuși derivat din cuvântul latin Mel sau miere.

Cantitate:

150 g

Acest produs nu are recenzii!

Suna-ne

+40378119950

info@plantum.ro

Orar de functionare:

In timpul saptamanii:

Sambata:

Duminica:

de la 08:00 la 21:00

de la 09:00 la 20:00

de la 10:00 la 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.