Serra Plus8 produse.

Arata 1 - 8 din 8 produse
Arata 1 - 8 din 8 produse

Serra Plus

Ce este Serra Plus?

Serra Plus combina un complex sinergic de 5 ingrediente puternic antiinflamatoare printre care bromelaina, curcumin, brosvelia, papaina imbogatit cu un complex de enzime digestive la care se adauga o doză maximă de enzimă serrapeptază. Produsul mai are in compozitia sa și piperină, foarte apreciata pentru efectul de mărire a biodisponibilității și a eficienței ingredientelor.

Serra Plus beneficii

Serra Plus acționează ca un bun antiinflamator și analgezic, având un efect asemănător ca cel produs de aspirină, ibuprofen și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Are efecte fibrinolitice și antiedematoase în țesuturi. Acțiunea sa antiinflamatoare este superioară celei produse de alte enzime proteolitice. Serra plus acționează prin fragmentarea depozitelor de fibrină, reducând vâscozitatea acesteia si inhiba eliberarea mediatorilor inflamatori. Astfel are loc drenajul acestor acumulări generatoare de inflamație, promovând procesul de refacere a țesuturilor.

Serra Plus are actiune eficienta în ameliorarea inflamațiilor cronice din sfera ORL. Reduce semnificativ intensitatea durerii, diminuând cantitatea și purulența secrețiilor. Este benefică în dificultățile de înghițire, disfonie și obstrucție nazală. Studiile au evidențiat și efecte salutare în normalizarea secrețiilor bronhopulmonare. Ameliorează dureri de orice natură care pot fi datorate unor afecțiuni precum sinuzită, rinită, migrene, dureri de dinți, osteoartrită, artrită reumatoidă, răni, traume post-operatorii, cancer pulmonar, emfizem pulmonar.

Are capacitatea de a digera țesuturile dăunătoare si poate fi utilizată cu succes pentru a reduce obstrucția arterială (plăcile ateromatoase) și a facilita circulația sanguină normală. In plus, poate reduce riscul accidentelor cardiovasculare, poate ameliora simptomele cauzate de sindromul tunelului carpian și poate liza chisturi (ovariene și ale sânului) și fibroame.

Elimina toxinele din intestin.Este benefic și în problemele de vedere cauzate de inflamarea și blocarea vaselor oculare, în ulcer varicos și tromboflebită, scleroza multiplă sau lupus.

Prin efectul puternic antiinflamator, Serra Plus este inclusa în diferite protocoale anticancerigene.

Serra Plus compozitie


Serratiopeptidaza (50 mg 2400 UI/mg) .... 120.000 UI
Curcumin 95% (Curcuma longa) .... 100 mg
Bromelina .... 100 mg
Papaina 2000 USP .... 150 mg
Boswelina 65% (Boswellia serrata) .... 100 mg
Zingiber officinale extract 10:1 .... 50 mg
Piper nigrum .... 15 mg
Capsula (hipromeloza, guma gellan) .... 118 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina .... 49 mg 

Serra Plus - mod de administrare

Pentru întreținere: 1 capsulă pe zi, între mese.

În mod terapeutic: 1 capsulă de 2 ori pe zi (1-1), între mese.

În mod terapeutic intensiv: câte 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2), între mese, timp de 2-3 săptămâni, după care se poate reduce la 2 capsule pe zi (1-1).

Serra Plus contraindicatii

Nu se recomanda administrarea daca sunteti insarcinata sau alaptati! 
Incetati administrarea daca survin efecte gastrointestinale! Consultati medicul inainte de utilizare daca suferiti de ulcer stomacal sau leziuni gastrointestinale/exces de acid gastric, daca vi se administrateaza medicamente antiplachetare, anticoagulante, antiinflamatoare, antibiotice sau sunteti operat de curand, daca aveti alergie la latex sau la fructe. Dupa administrare se pot produce alergii, hipersensibilitate la supliment, greata, vomismente, diaree; in aceste cazuri intrerupeti administrarea!
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.