Gheara Diavolului21 produse.

Arata 1 - 21 din 21 produse
Arata 1 - 21 din 21 produse

Gheara Diavolului

Ce este gheara diavolului?

Originară din Africa de Sud, gheara diavolului, denumita stiintific Harpagophytum procumbens, este o planta taratoare care creste pe soluri nisipoase, clima arida si altitudini cuprinse intre 500-1.000 m.

Din vremuri străvechi este folosita gratie proprietăților sale miraculoase pentru ameliorarea unor afecțiuni osteo-articulare, digestive sau pentru calmarea durerilor. Devil’s Claw este un extras standardizat din radacina de Harpagophytum procumbens si contine un complex de glicozide iridoide (Iridoid glycoside), flavonoizi, acizi fenolici, chinina si altele.

Gheara diavolului crema:

Sub forma de crema patrunde adanc in piele, contribuie la calmarea durerilor și redă starea de bine a zonelor de interes. Are rol important in circulatia sangelui, atenuarea durerilor musculare gratie puternicului efect antiinflamator. Are un efect relaxant dupa masaj.

Gheara diavolului beneficii:

Este indicat si in tratamentul gutei, deoarece favorizeaza eliminarea acidului uric si amelioreaza componenta inflamatorie a acestei afectiuni.

Sportivii pot utiliza creme sau geluri pentru a evita teninitele si durerile musculare si articulare provocate de efort.

Extractul total din Gheara Diavolului are o concentratie mare de ingredienti activi cu rol antiinflamator, antireumatic si antialergic. 

Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Relaxează și regenerează tonusul muscular.

Poate fi utilizata în caz de dureri de spate, cervicale, artrită reumatoidă, tendinite, osteoartrită, artroză (bazin, genunchi), gută, sciatică 

Poate contribui la reducerea durerilor de spate, deoarece calmeaza durerile

Gratie efectelor analgezice, reduce durerile de cap si migrenele provocate de oboseala sau stres psihic.

De asemenea, se remarca printr-un puternic efect hipotensor si diuretic, drept urmare poate fi folosita contra hipertensiunii arteriale

Gratie proprietatilor antiinflamatoare, gheara diavolului poate fi utilizata cu succes in infectiile urinare sau cistite, contribuind la ameliorarea durerilor sau usturimii, avand un puternic efect antidiuretic

Prezinta un efect carminativ si si-a dovedit eficienta in prevenirea balonarii si a constipatiei.

Cum se administreaza gheara diavolului?

Administrata pe cale orala gheara diavolului este sigură pentru majoritatea adulților atunci când este luată timp de până la 12 săptămâni.

Cine nu ar trebui să administreze gheara diavolului?

De asemenea, nu se recomanda administrarea de gheara diavolului fara acordul medicului dacă utilizați oricare dintre următoarele medicamente: warfarină (Coumadin, Jantoven), aspirina, ibuprofen (Advil, Motrin), naproxen (Aleve), celecoxib, diclofenac, indometacin, meloxicam și altele.

Gheara diavolului interacționează cu vreun medicament?

S-a raportat că gheara diavolului interacționează cu anticoagulante, analgezice, medicamente pentru inimă (de exemplu digoxina) și medicamente pentru acidul gastric (de exemplu famotidina). Ar trebui să se utilizeze o doză de 500–1500 mg de rădăcină uscată sau capsule de trei ori pe zi.

Gheara diavolului - mod de administrare:

Sub forma de gel - Se aplică local de 2 ori pe zi, masând usor. Nu se aplică pe răni deschise.

Sub forma de capsule - Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi,cu minimum 30 de minute înainte de masă.

Sub forma de unguent - Aplicati unguentul prin masarea zonei afectate cu miscari circulare pana la absorbtia completa, de 2-3 ori pe zi.

Contraindicatii:

Este interzisă femeilor insarcinate sau care alăpteaza

Nu este recomandată persoanelor care suferă de ulcere gastrice sau duodenale.

In cazul in care va confruntati cu probleme ale inimii sau tensiune arterială ridicată sau scăzută, gheara diavolului poate afecta bătăile inimii sau ritmul cardiac. Nu este indicat persoanelor care au tulburări cardiace și circulatorii.

Persoanele care se confrunta cu diabet. Gheara diavolului poate scădea nivelul zahărului din sânge al unei persoane.