Zer2 produse.

Arata 1 - 2 din 2 produse
Arata 1 - 2 din 2 produse

Esti in Categoria de Zer

Din ce este facut zerul?

Zerul se găsește în lactate și este una dintre cele două proteine ​​majore de înaltă calitate găsite în mod natural în laptele de vacă. Proteina din zer provine din procesul de fabricare a brânzeturilor.

Ce beneficii are zerul?

Proteina din zer reprezinta o modalitate excepțional de sănătoasă prin care se poate creste nivelul de proteina ​​din dieta dvs.. Este considerata o sursă de proteine ​​de calitate care este absorbită și utilizată eficient de corpul uman, fiind foarte utilizata de catre sportivi, culturisti sau oameni care au nevoie să câștige masă musculară și putere în timp ce pierd grăsime.

Este zerul bun de baut?

Zerul reprezinta o sursa bogata de proteine, bacterii bune (probiotice) și calciu. De asemenea, conține zero grăsimi, ajută la digestie și este excelent pentru rehidratare după un antrenament greu.

Cine nu ar trebui sa administreze zer?

In cazul persoanelor cu alergie sau sensibilitate la lapte nu ar trebui să utilizeze proteine ​​din zer, intrucat poate provoca o reacție alergică. Dacă va confruntati cu afectiuni ale rinichilor, consultați un medic înainte de a utiliza orice tip de proteine din zer.

Care este considerat cel mai bun moment pentru a administra proteinele din zer?

Se recomanda consumul de proteine din zer ​​în orice moment până la două ore după antrenament fiind ideal pentru construirea masei musculare.

In cat timp actioneaza proteinele din zer in organism?

Administrarea unui shake pe baza de proteine ​​din zer amestecat cu apă rece sau lapte în decurs de 30 de minute de la terminarea sesiunii de antrenament va ajuta la recuperarea mai rapida a tesutului muscular.

Proteinele din zer - beneficii pentru piele:

Proteina din zer ajută la creșterea producției naturale de colagen și elastină, la combaterea semnelor de imbatranire si la hidratarea tenului.