Neuro Optimizer2 produse.

Arata 1 - 2 din 2 produse
Arata 1 - 2 din 2 produse

Neuro Optimizer

Neuro Optimizer - ce este?

Neuro Optimizer reprezinta o combinatie de aminoacizi și alți nutrienți conceput pentru a susține sănătatea creierului si a spori performantele intelectuale.

Cu o formula complexa ce contine Cognizin ( forma de citicolina patentata) Neuro Optimizer sustine buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste memoria, asigura o mai buna concentrare, atentie si vigilenta si ofera protectie antioxidanta la nivel neuronal.

Neuro Optimizer prospect

Compozitie:

Citidina 5-difosfocolina300 mg(citicolina, CDPcolina, Cognizin®) Acetil L-Carnitina HCI500 mgL-Glutamina500 mgTaurina500 mgFosfatidilcolina120 mg

Indicatii:

Contribuie la mentinerea structurii si functilor cerebrale dar si la imbunatatirea starii emotionale, a menoriei, concentratiei si atentiei.

Mod de utilizare:

Se administreaza cate 4 capsule pe zi intre mese cu 200ml de apa sau conform recomandarii medicului.

Contraindicatii:

Nu se recomanda administrarea persoanelor sub 18 ani, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza sau persoanelor cu alergii la oricare dintre componente decat sub indrumarea medicului.

Neuro Optimizer pret:

La Plantum.ro gasiti Neuro Optimizer la un pret atractiv dar si pachete avantajoase de 2 bucati sau in combinatie cu alte suplimente ce actioneaza sinergic.

Neuro Optimizer - beneficii:

Neuro Optimizer reduce anxietatea, depresia si stresul,

Neuro Optimizer contribuie la cresterea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, imbunatatirea starii emotionale si comportamentului social, 

Neuro Optimizer reduce edemele cerebrale cauzate de traumatisme sau interventii chirurgicale si sustine transmiterea impulsurilor nervoase la nivel cerebral.

Neuro Optimizer ajuta la mentinerea echilibrului osmotic (concentratia ionilor de sodiu, potasiu, calciu, magneziu),

Neuro Optimizer ofera protectie antioxidanta cerebrala,

Neuro Optimizer amelioreaza complicatiile nervoase date de concentratia mare a glucozei in sange si de administrarea produselor antivirale

ajuta la reducerea excesului de cortizol secretat in situatii de stres prin actiune pe axa hipotalamus-hipofiza-suprarenale si mentinerea un nivel optim al hormonului luteinizant, si progesteronului 

sprijina reducerea edemelor cerebrale cauzate de traumatisme, interventii chirurgicale

contribuie la reducerea manifestarilor date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii

Neuro Optimizer functioneaza intr-adevar?

Unele persoane au observat beneficii in ceea ce priveste gestionarea stresului și a presiunii, a simptomelor ADHD, a simptomelor precoce ale afectării cognitive, a păstrării și amintirii informațiilor, a memoriei, a reducerii anxietății sau a problemelor de somn.

Neuro Optimizer contraindicatii

Neuro Optimizer are la baza ingrediente naturale si este considerat sigur de utilizat. Femeile insarcinate sau cele care alapteaza dar si persoanele alergice la soia ar trebui sa evite ar trebui sa evite administrarea.