Neuro Optimizer4 produse.

Arata 1 - 4 din 4 produse
Arata 1 - 4 din 4 produse

Esti in categoria Neuro Optimizer

Neuro Optimizer - ce este?

Neuro Optimizer reprezinta o combinatie de aminoacizi și alți nutrienți conceput pentru a susține sănătatea creierului si a spori performantele intelectuale.

Cu o formula complexa ce contine Cognizin ( forma de citicolina patentata) Neuro Optimizer sustine buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste memoria, asigura o mai buna concentrare, atentie si vigilenta si ofera protectie antioxidanta la nivel neuronal.

Neuro Optimizer - beneficii:

Neuro Optimizer reduce anxietatea, depresia si stresul,

Neuro Optimizer contribuie la cresterea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, imbunatatirea starii emotionale si comportamentului social, 

Neuro Optimizer reduce edemele cerebrale cauzate de traumatisme sau interventii chirurgicale si sustine transmiterea impulsurilor nervoase la nivel cerebral.

Neuro Optimizer ajuta la mentinerea echilibrului osmotic (concentratia ionilor de sodiu, potasiu, calciu, magneziu),

Neuro Optimizer ofera protectie antioxidanta cerebrala,

Neuro Optimizer amelioreaza complicatiile nervoase date de concentratia mare a glucozei in sange si de administrarea produselor antivirale

Neuro Optimizer functioneaza intr-adevar?

Unele persoane au observat beneficii in ceea ce priveste gestionarea stresului și a presiunii, a simptomelor ADHD, a simptomelor precoce ale afectării cognitive, a păstrării și amintirii informațiilor, a memoriei, a reducerii anxietății sau a problemelor de somn.

Neuro Optimizer este sigur?

Neuro Optimizer are la baza ingrediente naturale si este considerat sigur de utilizat. Femeile insarcinate sau cele care alapteaza dar si persoanele alergice la soia ar trebui sa evite ar trebui sa evite administrarea.