Ceaiul din frunze de dud are acţiune astringent-antiseptică, uşor hipoglicemiantă, remineralizantă şi uşor diuretică!
Este cunoscut ca un remediu blând al diabetului; este un supliment alimentar dietetic recomandat ca adjuvant în diabetul noninsulino-dependent, în afecţiuni digestive (enterite acute ca astringent-antiseptic) şi hepatice.
Mod de preparare
Prin infuzarea a 1 - 2 plicuri x 1,0 g timp de 5 - 10 minute în 250 ml apă fierbinte. Se consumă sub formă de infuzie neîndulcită, caldă sau rece, de 2-3 ori pe zi, până la 1 - 2 litri sau ori de câte ori este nevoie.
Compoziție
Pulbere obţinută din frunze de dud tinere, fără codiţă (Mori Folium).
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Suna-ne
Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.