Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Koru ( borcan de sticla )

KORU004

Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g View larger
Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator: Koru

Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g ( borcan de sticla )

Vezi informatii complete

570,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g ( borcan de sticla )

floare-de-manuka-plantum-ro

Descriere:

Unică în Noua Zeelandă, mierea de Manuka Koru este rară și foarte apreciată pentru proprietățile sale naturale, remarcabile si cu un gust de neegalat! 

Este o miere premium, recoltată din unele dintre cele mai curate și mai îndepărtate locuri, din sălbăticia neîmblânzită și puritatea neatinsă a Noii Zeelande. 

Originar din Noua Zeelandă, arborele Manuka (leptospermum scoparium) este comun de-a lungul coastelor de est mai uscate ale Insulelor de Nord și de Sud, înflorind doar o dată pe an timp de câteva săptămâni scurte. Acești copaci speciali, nectarul lor și eforturile albinelor native muncitoare se combină pentru a produce o mierea unică și delicioasa care este căutată în întreaga lume.

Mierea de Manuka crudă, pură din Noua Zeelandă este un superaliment care conține din abundență puternice beneficii nutritive și medicinale. Are in compozitia sa de aproximativ patru ori mai multe minerale decat alte tipuri de miere și este bogata în vitamine și antioxidanți puternici.

Mierea de Manuka antibacteriană de calitate medicală a fost amplu cercetată științific și s-a dovedit clinic că sprijină în mod natural vindecarea rănilor și reduce infecțiile.

Metilglioxalul sau MGO reprezinta factorul unic al mierii de Manuka si este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

Această miere realizată manual este fina, delicioasa, intensa cu note subtile de caramel si o textura rafinată.

Este mai dulce și mai hrănitoare decât zaharurile rafinate și alți îndulcitori. Conține peste 200 de compuși și este o sursă excelentă de vitamine, minerale și antioxidanți puternici avand o concentratie mult mai ridicata decât în ​​alte tipuri de mieri.

Această miere realizată manual este mătăsoasă, intensa cu note de caramel si textura rafinată.

Mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Miere de manuka - plantum-ro.pngBeneficii miere de manuka 800+:

100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME 

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

Tehnica de prelucrare a mierii este minimă și la temperatură scăzută

Se evita pasteurizarea și nu se includ niciodată aditivi.

Păstrăm mierea așa cum a vrut natura să fie – pură și sălbatică!

- Profil ridicat de aminoacizi (proteine)

- Conținut mai mare de nutrienți

- Enzime naturale care ajută digestia

- bunăstare generală îmbunătățită

- Energie sporită

- Amelioreaza tusea și durerile de gât

- Mentine sanatatea gingiilor si a cavitatii bucale

- Suport pentru digestie/indigestie

- Contribuie la vindecarea pielii și la întinerirea acesteia (este necesara doar o pelicula mica pentru un efect sporit)

 

Imunitate Afectiuni Gastro-intenstinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale epidermei Afectiuni ale cavitatii bucale Sistem Cardiovascular
Antiinflamator Helicobacter Pylori Stafilococ Auriu Herpes Paradontoza Ateroscleroza
Antioxidant Ulcer Rinita Psoriazis Candida Bucala Imbunatateste circulatia sangelui
Reduce stresul oxidativ Gastrita Dureri in gat Eczeme Gingivita Tensiune arteriala
Antibacterian Reflux Gastroesofagian  Astm Arsuri, cangrene Afte
Activitate antimicrobiana Halena Digestiva (miros neplacut in stomac) Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte
Nivel ridicat de aminoacizi (proteine) Sindrom colon iritabil Pneumonie  Alunite
Nivel ridicat de nutrienti Enzime naturale care ajuta digestia Bronsita Cronica  Acuta Acnee
Amelioreaza tusea si durerile de gat

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.

Recomandări:

   

Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; 

Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes

Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat.

Efecte adverse: Nu este recomandata copiilor sub 1 an, diabeticilor și persoanelor alergice la miere.

Foarte eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

 

• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

miere-de-manuka-din-arii-protejate-plantum-ro

 Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

maori%20tribes_1.jpg   

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

concentratie-mgo-umf-miere-de-manuka-plantum-romiere-manuka-plantum-ro

Mod de administrare:

 

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

Componentele mierii de manuka:

 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

 

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Cantitate:

250g, borcan de sticla

                                                    

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Koru ( borcan de sticla )

Miere de Manuka MGO 800+ ( UMF 20+ ) 250g Koru ( borcan de sticla )

Da Nu