NUTRITIE SI SAVOARE-CANNELLONI DE LEGUME

message
No comments
star
Total Rating: 0

 

 

 

     Duminica poate fi considerata o zi de sarbatoare si bucurie de aceea astazi va propunem o reteta gustoasa de cannelloni cu legume.

 

 

          INGREDIENTE PENTRU CLATITE;

     -5 codite ceapa verde

     -300 g faina

     -500 ml apa

     -4  oua

     -4 linguri de ulei cocos (rase) Raw Vegane

     -marar

     -sare

 

          INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA;               

     -1 cana parmezan ras light

     -1 ceapa 

     -1 ou

     -1 legatura  spanac

     -nucsoara

     -sare

     -piper

 

          MOD DE PREPARARE; 

     Se  prepara intai cannelloni (clatite) .Se bat ouale cu faina,ulei,sare adaugandu-se putin cate putin apa pentru a nu se forma cocoloase.Se spala si se toaca marunt coditele de ceapaverde si marar. Se adauga in aluatul de faina si se amesteca din nou.Se unge o tigaie cu putin ulei,se incinge bine tigaia si se pune uniform din aluat.Se coc clatitele pe ambele parti cu atentie sa nu se arda.Le asezam pe un platou si intre timp ne ocupam de umplutura.     

     Se spala si se toaca frunzele de spanac.Intr-un bol se pune un ou batut,parmezan ras,sare,piper,nucsoara si spanac maruntit.Se amesteca bine pentru ca oul sa lege toate ingredientele.Se umple fiecare clatita cu amestecul de spanac si se ruleaza.Se introduc la cuptor pentru 15 minute.Se pot servi cu sos bechamel.

Suna-ne

+40378119950

info@plantum.ro

Orar de functionare:

In timpul saptamanii:

Sambata:

Duminica:

de la 08:00 la 21:00

de la 09:00 la 20:00

de la 10:00 la 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.