Categorii

Lista de produse ale producatorului ChildLife

Arata 1 - 9 din 9 produse
Arata 1 - 9 din 9 produse

Istoric: ChildLife Essentials® ofera o gama completa de suplimente alimentare naturale special concepute pentru sanatatea bebelusilor si a copiilor. Formulele produselor raspund nevoilor copiilor, fiind elaborate de dr. Murray Clarke, fondator ChildLife Essentials®, dupa mai bine de 20 de ani de experienta clinica cu copiii.


Compania ChildLife Essencials® a fost creata in anul 2000, din dorinta dr. Murray Clarke de a trata holistic problemele de sanatate ale copiilor. In acea perioada, nu existau produse sau formule care sa fie speciale pentru copii, motiv pentru care dr. Murray Clarke decide sa utilizeze practica sa medicala si sa dezvolte propria linie de suplimente.


Dr. Murray Clarke este licentiat in medicina naturopata, homeopatie si medicina orientala (specializare in acupunctura si fitoterapie). Activeaza in cadrul Clinicii dr. Murray Clarke din Santa Monica, este fondatorul International Academy of Holistic Pediatrics (IAHP), iar pe parcursul carierei a fost profesor la American University of Complimentary Medicine, L.A; Samra University si Emperors College of Oriental Medicine.


Formulele ChildLife sunt elaborate din ingrediente naturale de cea mai inalta calitate. Niciun produs nu contine alcool, nu contin gluten, nu au organisme modificate genetic, aditivi, coloranti, indulcitori artificiali. Produsele detin certificari independente care dovedesc faptul ca nu au pesticide si metale precum mercurul.


Produsele ChildLife® Essentials se comercializeaza in farmaciile si magazinele cu profil naturist din Statele Unite ale Americii precum si peste zece tari din Europa, Asia si Pacificul de Sud.


Portofoliul de produse


Portofoliul ChildLife® Essentials cuprinde 19 produse, insa in Romania sunt disponibile 14 produse. ChildLife acopera toate necesitatile privind dezvoltarea sanatoasa a copiilor, iar gama cuprinde vitamine, minerale, probiotice, produse speciale pentru sistemul digestiv, formule pentru imunitate si dezvoltare neurocognitiva.


Certificari&Premii


• Best and Safest Supplements for Babies and Children MACT Award – SafBaby.com
• Best and Safest Supplements for Babies and Children KIWI Magazine
• #1 Best Selling Supplement 3 years in a row Select Nutrition (Liquid Calcium with Magnesium)
• #1 Best Selling Brand Select Nutrition
• #1 Best Selling Brand Threshold Enterprises


Inovatii


• Prima gama de produse naturale special create pentru sanatatea copiilor
• Formulele sunt create de medici, au gust placut, sunt usor de administrat, nu contin gluten, nu contin alcool.