Picaturi Ochi20 produse.

Arata 1 - 20 din 20 produse
Arata 1 - 20 din 20 produse

Picaturi Ochi

Picaturi ochi - ce sunt?

Picaturile de ochi sunt produse utilizate pentru zona sensibila a ochilor ce hidrateaza ochii uscati, obositi sau rosii, calmeaza iritatiile si protejeaza ochii de praf. Picaturile de ochi au in compozitia lor ingredientele active, esentiale unei bune intretineri a acestei zone.

Picaturi de ochi

Beneficii

Picăturile de ochi pot fi folosite pentru a ameliora mai multe afecțiuni comune printre care: mâncărimi,  oboseală a ochilor sau alergii. De asemenea, picaturile de ochi pot fi prescrise si pentru infecții virale, bacteriene sau alte afecțiuni, cum ar fi glaucomul.

Picaturi ochi - cum functioneaza?

Picăturile de ochi interfereaza cu lacrimile din ochi si ajuta la reducerea cantitatii de fluid produs de ochi, dar si la ameliorarea oricarui disconfortului ocular.

Picaturi ochi - clasificare:

Picaturi pentru ochi rosii:

Prin utilizarea de picaturi pentru ochi rosii putem reduce roseata ochilor si mentine un grad de umezeala optim.

Picaturi pentru ochi uscati si obositi:

Statul prelungit in fata calculatorului sau al televizorului sau factorii externi precum: aerul uscat, fumul de tigara sau vantul pot contribui la instalarea sindromului de ochi obositi. Picaturile de ochi mentin o stare de confort, reduc si calmeaza senzatia de uscaciune oculara.

Picaturi ochi pentru alergii:

Cu ajutorul picaturilor de ochi pentru alergii se poate reduce senzatia de mancarime, lacrimare, inrosire sau arsura.

In ce interval al zilei este indicat sa utilizam picaturi de ochi?

In cazul in care va confruntati frecvent cu o uscaciune a ochilor dimineața, se recomanda sa aplicați picături pentru ochi în fiecare seară, înainte de culcare. De asemenea, anumite tipuri de picături de ochi sunt cel mai bine folosite înainte de culcare, deoarece vă pot încețoșa vederea.

Picaturile de ochi se pot folosi in fiecare zi?

Picăturile de ochi lubrifiante sunt considerate sigure de utilizat ori de câte ori este nevoie, in conditiile in care nu au la baza conservanți.

Picaturi pentru ochi

Contraindicatii - Persoanele alergice la oricare dintre componentele produsului.