Virusul Papilloma HPV Tratament5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse

Virusul human papilloma este cea mai comuna infectie transmisa prin contact sexual. Acesta infecteaza pielea si mucoasa membranelor genitale.
Transmiterea se face indeosebi prin contact sexual cu o persoana infectata. Femeile pot fi expuse infectiei cu HPV si sa nu prezinte displazie sau condiloame timp de multi ani. Femeile si barbatii pot fi, de asemenea, infectati cu HPV fara sa stie acest lucru, neprezentand nici un fel de semn sau simptom.

Intrebari Frecvente

Sistemul imunitar puternic poate elimina virusul HPV?

În prezent, nu există un tratament oficial de eliminare a virusului din corp. Desi multi doctori recomanda crioterapia, singura soluție rămâne intarirea sistemului imunitar în vederea înlăturării virusului. Pentru a crește energia și capacitatea de răspuns a organismului la virușuri sau factori de stres se recomandă tratamentul cu BDHQ si Gagasibir

Cum se poate crește rezistența la citostatice, în cazul complicațiilor generate de virusul HPV?

Un tratament esențial pentru protejarea organismului în perioada tratamentului cu medicamente citostatice este BDHQ.

Cum se pot trata eficient papiloamele apărute din cauza infectării cu virusul HPV?

Un bun adjuvant împotriva papiloamelor este tratamentul naturist cu BDHQ extract natural din Siberia. Fiind un puternic aliat al sistemului imunitar, acesta are numeroase beneficii și la nivelul pielii.

Cum poate fi îmbunătățită circulația deficitară a sângelui, cauzată de HPV?

Pentru îmbunătățirea calității micro-circulației în fluxul vaselor periferice se recomandă tratamentul cu BDHQ Dihidro Quercetina 13 Siberia. Acesta stimulează circulația sanguină în zonele de țesut cu risc ischemic, inclusiv la țesutul miocardului, reducând riscul apariției infarctului miocardic și a accidentelor vasculare. 

Cum se poate regla nivelul de estrogen?

Pentru reglarea metabolismului estrogenilor și accelerarea eliminării surplusului de hormoni și a altor substanțe toxice se recomandă tratamentul naturist cu Indole . Asocierea de extracte naturale oferă proprietăţi superioare pentru reglarea metabolismului estrogenilor şi a efectului lor la nivelul aparatului genital.