Moringa6 produse.

Arata 1 - 6 din 6 produse
Arata 1 - 6 din 6 produse

Moringa

Ce este Moringa?

Moringa Oleifera creste in zonele sub-tropicale din Africa, India, Pakistan, acesta crescand intre 5 - 10 metri, avand ciorchinii de frunze mici ovale si flori foarte frumos mirositoare de culoare crem. S-a descoperit ca frunzele de Moringa sunt extrem de bogate in substante nutritive si contin 18 aminoacizi, 46 de antioxidanti precum si minerale si vitamine esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a sistemului muscular. In plus contine toata gama de fitosteroli necesari sistemului imunitar.

Moringa beneficii:

Reprezinta un superaliment foarte bogat in vitamine si minerale care restabilesc vitalitatea, reduc starile de anxietate si depresie si va ajuta sa va recapatati energia.

Consolideaza imunitatea. Datorita complexului de nutrienti, vitamine si minerale, contribuie la protejarea organismului si la sustinerea sistemului imunitar.

Reduce starile de oboseala

Intarzie procesul de imbatranire si reda stralucirea naturala a pielii

Are proprietati antibacteriene, lupta impotriva bacteriilor si virusilor precum Salmonella, Escherichia Coli sau Staphylococcus aureus 

Contribuie la imbunatatirea sanatatii digestive. Frunzele sunt benefice împotriva tulburărilor digestive. Persoanele care suferă de constipație, balonare, gaze, gastrită și colită ulceroasă ar trebui să includa in alimentatia lor frunzele de Moringa deoarece au proprietăți antibiotice și antimicrobiene care le fac un remediu ideal împotriva tulburărilor digestive.

Frunzele de moringa au in compozitia lor substante chimice ce contribuie la reducerea complicațiilor stomacale și digestive, cum ar fi gastrita, constipația, colita, afectiuni ale ficatului sa rinichilor.

Mentine un nivel optim al glicemiei. Moringa poate contribui la scăderea nivelului de zahăr din sânge

Reduce nivelul colesterolului din sange si riscul de a dezvolta boli de inima

Sustine buna functionare a sistemului osos deoarece are la baza un conținut bogat de calciu și mangan. Calciul este obtinut dintr-o sursa naturala 100% si este usor absorbit de organism. Prezenta unui continut ridicat de magneziu este importanta pentru oase, in etapa de post-menopauza. Magneziu ajuta cu simptome precum anxietate, iritabilitate si alte schimbari de dispozitie.

Combate anemia prin cantitatea ridicata de fier pe care o contine favorizand cresterea numarului de globule rosii

Contribuie la detoxifierea organismului, elimina toxinele din organism si ofera un plus de energie si vitalitate

Elimina retentia de apa

Poate fi folosita cu succes de catre sportivi deoarece imbunatateste performantele si creste forta musculara

Mentine tenul radiant si pielea sanatoasa, elimina acneea, punctele negre,dar si alte afectiuni ale pielii

Imbunatateste rezistenta prin continutul ridicat de vitamina A si vitamina C, combinate cu un continut extraordinar de fier, ajuta la imbunatatirea continutului de hemoglobina din sange. Acest lucru ajuta la randul sau sangele sa livreze mai mult oxigen catre muschi in timpul exercitiilor. Continutul crescut de oxigen transportat de sange, de asemenea, contribuie la cresterea ratei metabolice si ajuta la arderea grasimilor nedorite depozitate in organism.

Se poate utiliza in sarcina si alaptare. Moringa Oleifera are de 4 ori mai mult calciu decat laptele si continut ridicat de vitamina A, ceea ce ajuta la cresterea cantitatii de lapte secretat de mama care alapteaza, si imbunatateste si calitatea laptelui generat. Mamele care consuma regulat produse bazate pe moringa vor avea un profil nutritional mai bun si laptele secretat de acestea va fi bogat in elemente nutritive. 

Efectele acestui superaliment asupra sporirii lactatiei, este evidentiata printr-o crestere a nivelului prolactinei serice materne. Prolactina este hormonul cel mai important in initierea lactatiei.

Poate contribui la atenuarea simptomelor menopauzei. Continutul ridicat de vitamina C este cunoscut pentru efectul sau asupra sistemului imunitar si intareste vasele sanguine. Bio-flavonoidele, cum ar fi Quercetin au un rol important in reducerea bufeurilor. Continutul ridicat de vitamina E este, de asemenea, util pentru uscaciunea mucoasei vaginale si un studiu a aratat ca doar 400 unitati de vitamina E luate pe zi, pentru intre 1 si 4 luni au ajutat femeile.

Ajuta la un somn reconfortant

Moringa pret

La Plantum.ro gasesti moringa de la producatori si importatori din Romania

Preturile difera in functie de concentratie, forma sub care se comercializeaza produsul dar si de cantitatea de capsule din flacon: 40 sau 60 capsule

Preturile sunt variate si incep de la 22 lei pentru ceaiul de moringa de la Batom si pot ajunge pana la 116.99 in cazul pudrei organice de moringa 100% raw de la Kiki Health.

In plus, puteti opta pentru diferite oferte de 2 si 3 bucati la preturi avantajoase.

Moringa contribuie la mentinerea unei greutati optime?

Sub forma de pudra poate fi folosită pentru a prepara ceaiul de dimineață, care poate contribui la pierderea în greutate, scaderea tensiunii arteriale si a starilor de astm. In plus, ajută la reducerea formării grăsimilor și, de asemenea, promovează descompunerea acestora.

Moringa pentru slabit

Detoxifica organismul de toxine, contribuie la topirea grasimilor si sustine apetitul. Are un continut crescut de antioxidanti ceea ce poate contribui la reglarea nivelului de zahar si grasimi din sange.

Sub forma de pulbere se amestecă aproximativ o (1) lingură sau mai mult cu apă, suc sau smoothie.

Se poate administra in fiecare zi?

S-a dovedit că un consum de pudră de moringa este sigur, chiar și la niveluri mai ridicate. Doza zilnică trebuie limitată la echivalentul a 70 de grame de frunze pe zi sau 11 lingurițe de pudră.

Ce gust are acest superaliment?

Are gust de matcha cu note de alge albastre-verzi asemănătoare spirulinei. Când este adăugată în apă, pudra ușoară se dizolvă ușor, oferind o aromă distinctă „verde”, care este amară și ușor dulce. Pudra uscată de frunze de Moringa poate fi folosita și în smoothie-uri, iaurturi sau sucuri.

Care este cea mai buna forma sub care se poate consuma?

Atât capsulele cât și pudra oferă un plus de antioxidanți și nutrienți. În general, se recomanda administrarea sub formă de pulbere pentru o mai bna absorbtie.

Sub ce forma poate fi consumata moringa?

Sub forma de capsule - pentru adulti: 1 capsula pe zi inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.  

Sub forma de pudra - pentru adulti: Se amestecă aproximativ o (1) lingură sau mai mult cu apă, suc sau smoothie.

Sub forma de ceai - Se amesteca o lingurita de ceai cu un pahar de apa fierbinte si se lasa pentru aproximativ 10-15 minute sa se realizeze infuzia. Serviti 1-2 cani pe zi.

Sub forma de ulei - pentru ingrijirea pielii si a parului. Hrănitor și extrem de bogat în multivitamine, reprezinta un remediu excelent pentru piele și păr si poate fi folosit atât pentru masaj cât și pentru hrănirea și hidratarea pielii.

Folosit ca și tratament de păr, uleiul de moringa stopează căderea părului! Asigură hidratare și un aspect de par sănătos și îngrijit!

Moringa - contraindicatii:

Nu se recomanda femeilor însărcinate sau persoanelor cu probleme tiroidiene, deoarece ar putea interacționa cu hormoni tiroidieni. 

Ce efecte secundare poate avea administrarea unei doze mai mari de moringa?

Frunzele de moringa au proprietăți laxative. Când sunt consumate în cantități mari, acestea pot provoca tulburări de stomac, arsuri, greata, varsaturi sau diaree.