Ahcc5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse

Ahcc

Ce este Ahcc si cum ajuta Organismul uman ❤️

AHCC se defineste drept un compus activ obtinut din ciuperci medicinale japoneze, fermentate cu rol important in sustinerea sistemului imunitar.

Ahcc beneficii

AHCC are actiune antitumorala care poate conduce la incetinirea sau stoparea cresterii tumorilor sau chiar resorbtia acestora.

Reduce efectele secundare precum: stare de voma, caderea parului, fatigue, pierderea apetitului, toxicitate hepatica, anemie sau modificari ale formulei sanguine, asociate cu terapiile anti cancer traditionale (chimoterapie si radioterapie) carora le mareste totodata eficienta.

Poate inhiba metastazarea celulelor cancerigene existente si poate reduce frecventa reaparitiei cancerului, in felul acesta marind considerabil speranta de viata.

De asemenea, impiedica dezvoltarea hepatitei in ciroza.

Este totodata un detoxifiant hepatic excelent.

Este AHCC sigur?

Este considerat sigur atunci când administrarea pe cale orală se face în mod adecvat si în cantitățile potrivite.

Dozele variaza de la 4,5 la 6 grame pe zi utilizate timp de până la 6 luni. O doză mai mică (3 grame pe zi) pare a fi sigură atunci când este utilizată timp de până la 9 ani.

Cum functioneaza AHCC?

AHCC este un supliment alimentar care stimuleaza puternic sistemul imunitar. Studiile au arătat că AHCC crește numărul și / sau activitatea celulelor Natural Killer (NK), celulelor dendritice și citokinelor, care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și să blocheze creșterea tumorilor.

Care este doza recomandata de AHCC pe zi?

AHCC se prezinta sub formă de capsulă. Se recomandă două capsule de 500 mg pe cale orală de 3 ori pe zi pe stomacul gol sau 2 capsule pe cale orală zilnic pentru bunăstarea generală.

Poate interactiona AHCC cu alte medicamente?

Medicamente schimbate de ficat (substraturile citocromului P450 2D6 (CYP2D6))

Unele medicamente sunt schimbate și descompuse de ficat. Atunci cand se ia AHCC in combinatie cu unele medicamente care sunt defalcate de ficat poate reduce efectele și efectele secundare ale unor medicamente. 

Este considerat AHCC un bun antiinflamator?

AHCC combate inflamația cronică si poate ajuta la reglarea răspunsului inflamator în celulele noastre, asigurându-ne că luptăm împotriva virusurilor sau bacteriilor care ne compromit sănătatea.

Stimuleaza AHCC sistemul imunitar?

În medicina alternativă, se spune că AHCC stimulează sistemul imunitar și crește apărarea organismului împotriva infecțiilor virale, inclusiv a gripei și a răcelii obișnuite. De asemenea, AHCC poate ajuta la protejarea împotriva cancerului dar și la reducerea efectelor secundare produse de chimioterapie.

Care este doza necesara ce trebuie administrata pentru HPV?

Pentru HPV doza necesara este de trei grame de AHCC pe stomacul gol o dată pe zi timp de până la cinci luni.

Ahcc contraindicatii

Nu trebuie să luați AHCC dacă administrati medicamente care sunt substraturi ale citocromului P450 2D6 sau medicamente care sunt modificate de ficat, deoarece AHCC poate scădea efectul acestuia.