Aloe Vera Gel8 produse.

Arata 1 - 8 din 8 produse
Arata 1 - 8 din 8 produse

Aloe Vera Gel

Ce trebuie sa stim despre aloe vera gel?

Este cunoscuta drept una dintre cele mai utilizate plante de pe pamant, se recunoaste usor dupa frunzele sale alungite si suculente, triunghiulare si cu marginile zimtate.

In ceea ce priveste compozitia plantei de aloe se remarca o serie de aminoacizi avand rol in dezvoltarea și refacerea masei musculare dar si o gama variata de vitamine  precum: A, B1, B2, B6, B12, C și E și minerale cum ar fi: calciu, magneziu, fier, mangan, zinc sau iod.

Regasim fibre solubile care se dizolva in apa, au rol de a creste perioada de digerare a hranei si de a reduce colesterolul din sange. 

Fibrele insolubile nu se dizolva in apa si sunt eliminate in stare aproape intacta. Au rol de a ajuta la trecerea alimentelor prin sistemul digestiv, tin sub control aciditatea si au un efect laxativ.

Sterolii combat nivelul ridicat de colesterol, au actiune antivirala, antiinflamatorie si antibacteriana

Enzimele incetinesc procesul de imbatranire, reduc colesterolul, fortifica sistemul imunitar, curata colonul, descompun grasimile si detoxifica organismul

Acizi grasi ce dispun de calități antiinflamatorii, antioxidante și antiseptice.

Aloe vera gel beneficii

Consumat sub forma de gel sau suc, beneficiile aduse organismului sunt nestemate, reprezentand un adevarat miracol al naturii.

Folosit pentru uz intern, gelul cu aloe vera contribuie la imbunatatirea tranzitului intestinal, reduce constipatia gratie antrachionelor care functioneaza ca un laxativ natural si normalizeaza metabolismul. In plus,  contribuie la  detoxifierea colonului: reduce indigestiile, balonarile frecvente si flatulenta

Reduce hiperaciditatea gastrica si previne diferitele inflamatii ale mucoasei gastrice

Este de ajutor in cazul persoanelor ce se confrunta cu reflux gastric sau arsuri stomacale. Reuseste sa aiba un efect calmant asupra mucoasei gastrice si reduce disconfortul.

Poate contribui la mentinerea sanatatii ochilor. Deoarece are un continut bogat de beta caroten, un antioxidant care este transformat în vitamina A,  sustine o buna sanatate a ochilor.

Reprezinta un mod natural, sanatos si usor de a pierde din kilogramele nedorite. Elimina surplusul de grăsime, stimuleaza metabolismul si  reduce nivelul de lipide.

Mentine un nivel optim al nivelului de glicemie. Consumul de gel pe baza de aloe vera ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Inainte de a consuma, este de preferat sa consultati si medicul dv. pentru a nu interfera cu alte medicamente pe care le administrati.

Este implicat direct in procesul de detoxifiere. Aproximativ 30- 50 ml de suc de aloe în fiecare dimineața, conduce la eliminarea toxinelor  si la combaterea ulcerului sau altor afecțiuni digestive.

Poate avea actiune anticancerigena. Consumul de suc de aloe lupta impotriva celulelor canceroase si impiedica dezvoltarea  tumorilor în organism.

Constituie un aliat puternic al sistemului imunitar. Gratie complexului de vitamine si minerale continut intareste sistemul imunitar si  mecanismele de auto-apărare.

In anotimpul rece acest aliment minune poate fi alternativa naturala pentru combaterea tusei, a racelilor, secretiilor nazale sau bronsitei, deoarece are un continut bogat de vitamina C care actioneaza benefic impotriva răcelilor.

Ameliorează depresiile nervoase, astenia fizică şi psihică

Consituie un puternic stimulator si regenerator al celulelor

Folosit pentru uz extern, aloe vera dispune de multe intrebuintari la nivelul pielii, parului sau a tenului.

Ar putea reprezenta un adjuvant in cazul durerilor musculare sau articulare: Se recomanda gelul cu aloe vera sa se aplice extern, pentru a ameliora durerile musculare și articulare si pentru reducerea inflamatiilor.

Imbuntateste igiena orala. Consumul regulat de suc de aloe vera sau o apa de gura pe baza de aloe vera îmbunătățește vizibil sănătatea orală, reduce gingivita și formarea plăcii bacteriene previne apariția aftelor bucale si a parodontozei.

Incetineste procesul de imbatranire al pielii si stimuleaza productia de colagen. Are proprietati regenerante datorita continutului de acid hialuronic, reda elasticitatea pielii, are efect calmant si in plus catifeleaza si revitalizeaza pielea deteriorata si uscata

Calmeaza inflamatiile si arsurile solare. Reprezinta o metoda naturala de a reduce disconfortului asociat cu arsurile solare deoarece are proprietati antiinflamatorii.

Contribuie la reducerea acneei. Aloe vera are in compozitia sa acid salicilic, cu puternice efecte antibacteriene și antiinflamatorii: elimină bacteriile care cauzează acnee și calmează pielea pentru a reduce roșeața și iritația.

Contribuie la vindecarea ranilor, taieturilor, reduce timpul de vindecare dar ajuta si la accelerarea reproducerii de noi celule

Reduce petele de pe fata. In cazul in care va confruntati cu pete, pistrui sau roseata, aloe vera este ajutorul cel mai la indemana. Combate, de asemenea, inflamatiile pielii si amelioreaza vergeturile 

Ofera protectie impotriva razelor UV. Ajuta la calmarea arsurilor solare si impiedica imbatranirea prematura a pielii care reprezinta o consecinta a expunerii repetate la soare.

Aloe vera contribuie la reducerea matretii. Mentine sănătatea scalpului, regleaza secretia de sebum, regenereaza si stimuleaza cresterea firului de par. 

Se poate folosi gelul aloe vera zilnic?

Gelul de aloe vera are in compozitia sa 80% apă, alaturi de o gama de vitamine, nutrienți și minerale, ce actioneaza benefic asupra organismului si a pielii facand-o cu adevărat catifelata și strălucitoare.

Cand se recomanda administrarea de aloe vera gel?

Este de preferat sa consumati dimineața, pe stomacul gol, baut ca atare sau diluat în ceai, suc, apă deoarece, oferiți organismului dumneavoastră un aport de lichide care vă poate ajuta sistemul să elimine toxinele și să vă curate organismul.

Aloe vera precautii si contraindicatii

Deoarece este cunoscut pentru efectele laxative, femeile însărcinate ar trebui să consulte medicul înainte de a folosi aloe vera în alimentația lor.

Mămicile care alăptează ar trebui să se consulte cu un specialist deoarece consumul de aloe vera poate provoca bebelușului colici și diaree. 

Nu se administreaza copiilor sub 3 ani.

A se administra cu precauţie persoanelor care iau concomitent produse cu acţiune cardiotonică, antiaritmică, diuretică sau hipoglicemiantă