Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML

BIOB284

Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML View larger
Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Pranarôm

Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML

Descriere:

Uleiul de patchouli este un ulei esențial derivat din frunzele plantei de patchouli ( Pogostemon cablin ), un tip de plantă aromatică.

Pentru a produce ulei de patchouli, frunzele și tulpinile plantei sunt recoltate și lăsate să se usuce. Acestea trec apoi printr-un proces de distilare pentru a extrage uleiul esențial.

ÎNTREBUINȚĂRI ALE ULEIULUI ESENȚIAL DE PATCHOULI

Uleiul de patchouli are un parfum caracteristic care ar putea fi descris ca fiind lemnos, dulce și picant. Din această cauză, este adesea folosit ca aditiv de miros în produse precum parfumuri, produse cosmetice și tămâie.

Uleiul de patchouli are o varietate de utilizări suplimentare în întreaga lume. Unele dintre acestea includ:

·tratează afecțiuni pielii, cum ar fi dermatita, acneea sau pielea uscată, crăpată;

·calmează simptomele unor afecțiuni precum răcelile, durerile de cap și tulburările de stomac;

·ameliorarea depresiei;

·creează o stare de relaxare, ajutând la eliminarea stresului sau a anxietății;

·te scapă de părul gras și de mătreață;

·scade pofta de mâncare;

·folosit ca insecticid, antifungic sau agent antibacterian;

·poate fi un bun aditiv în concentrații scăzute pentru aromatizarea alimentelor precum bomboane, produse coapte și băuturi.

BENEFICIILE ULEIULUI ESENȚIAL DE PATCHOULI

În ultimii ani, cercetătorii au investigat activ multe dintre utilizările și beneficiile uleiului de patchouli. Iar despre acestea vom vorbi și noi în rândurile următoare:

PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE

Uleiul de patchouli este uneori listat ca un ulei esențial bun pentru pierderea în greutate. Deși nu s-au efectuat studii la om pentru a evalua acest lucru, un mic studiu din 2006 la șobolani a analizat efectul pe care inhalarea uleiului de patchouli l-a avut asupra unor factori precum greutatea corporală și cantitatea de alimente consumate.

Cercetătorii nu au găsit nicio diferență semnificativă în greutatea corporală sau cantitatea de alimente consumate între șobolanii care au inhalat ulei de paciuli și cei care nu au făcut-o.

AMELIOREAZĂ DEPRESIA

Acest ulei funcționează excelent pentru persoanele care suferă de depresie. Îi ajută să treacă peste sentimentele de tristețe sau pierdere și le umple de noi speranțe. Acesta este motivul pentru care uleiul esențial de patchouli este utilizat atât de frecvent în aromaterapie. Îmbunătățește starea de spirit, alungă dezamăgirea și relaxează tensiunea la majoritatea oamenilor.

Acest lucru se datorează impactului pe care inhalarea uleiului esențial de patchouli îl are asupra hormonilor și a diferitelor reacții chimice din corp și minte. Prin stimularea eliberării hormonilor plăcerii precum serotonina și dopamina, sentimentele de anxietate, furie și tristețe dispar pur și simplu.

PREVINE INFECȚIILE

Uleiul esențial Patchouli protejează rănile și ulcerul de la dezvoltarea infecțiilor și de a deveni septice. Aceasta este poate cea mai importantă proprietate a acestui ulei, deoarece rănile mici pe piele pot duce la multe infecții grave, inclusiv tetanos, dacă rana a fost provocată cu un obiect de fier ruginit.

DIURETIC

Uleiul esențial de patchouli este un diuretic natural. Ajută la creșterea frecvenței și a cantității de urinare, ajutând astfel organismul să scape de toxine, săruri, acid uric și de excesul de apă. Scăpând de aceste toxine, reduceți și tensiunea arterială, reduceți nivelul de colesterol și greutatea dvs. și ajutați la creșterea poftei de mâncare.

Folosirea uleiului vă ajută, de asemenea, să vă micșorați șansele de a avea pietre la rinichi sau la vezica biliară.

ANALGEZIC

Un studiu din 2011 a evaluat efectele de reducere a durerii ale extractului de Patchouli la șoareci. Cercetătorii au descoperit că administrarea extractului oral la șoareci a redus răspunsul lor la durere într-o varietate de teste.

Ei au remarcat că acest efect de reducere a durerii poate fi asociat cu efectele antiinflamatoare ale uleiului patchouli.

INSECTICID

Uleiul de patchouli are proprietăți insecticide și mai multe studii au evaluat efectul său asupra diferitelor specii de insecte. Iar folosirea insecticidelor naturale ar putea fi foarte benefică, deoarece multe insecticide artificiale dăunează mediului.

Un studiu din 2008 a constatat că, în comparație cu alte câteva uleiuri esențiale, uleiul de patchouli a fost cel mai eficient la uciderea muștelor din casă atunci când a fost aplicat topic. Un alt studiu a descoperit că uleiul de patchouli era toxic pentru trei specii de furnici urbane.

În cele din urmă, un studiu din 2015 a testat toxicitatea mai multor uleiuri esențiale disponibile pe piața comercială pe două specii de țânțari. Cu toate acestea, autorii au remarcat că este încă mult mai puțin toxic decât pesticidele artificiale.

STIMULEAZĂ CIRCULAȚIA SÂNGELUI

Această proprietate a uleiului esențial de patchouli favorizează creșterea prin stimularea generării de noi celule. De asemenea, ajută la producerea de celule roșii din sânge, care pot stimula nivelul de energie.

Prin creșterea circulației, crește, de asemenea, oxigenarea organelor și a celulelor în întregul corp, crescând funcționalitatea acestora și stimulând metabolismul. Uleiul esențial de patchouli este bun la regenerarea celulelor pielii noi, menținând astfel pielea sănătoasă, tânără și vibrantă.

AFRODISIAC

Uleiul de patchouli este de asemenea bun pentru tratarea problemelor sexuale, inclusiv impotența, pierderea libidoului, dezinteresul față de sex, disfuncțiile erectile, frigiditatea și anxietatea sexuală.

Acesta are ajută la stimularea hormonilor sexuali, a estrogenului și a testosteronului, care crește impulsul sexual. Uleiul esențial de patchouli a fost folosit ca afrodisiac de sute de ani.

CUM SĂ FOLOSEȘTI ULEIUL ESENȚIAL DE PATCHOULI

Când este combinat cu un ulei purtător (cum ar fi jojoba, migdale dulci sau avocado), uleiul esențial de patchouli poate fi aplicat direct pe piele sau adăugat în băi.

Uleiul esențial de patchouli poate fi, de asemenea, inhalat după ce presărați câteva picături de ulei pe o cârpă sau un țesut sau prin utilizarea unui difuzor sau vaporizator de aromaterapie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ULEIUL ESENȚIAL DE PATCHOULI

În aromaterapie, inhalarea aromei uleiului esențial de patchouli (sau absorbția uleiului esențial de patchouli prin piele) se crede că transmite mesaje unei regiuni cerebrale implicate în controlul emoțiilor.

Cunoscută drept sistemul limbic, această regiune a creierului influențează și sistemul nervos. Susținătorii de aromaterapie sugerează că uleiurile esențiale pot afecta o serie de factori biologici, inclusiv ritmul cardiac, nivelul de stres, tensiunea arterială, respirația și funcția imunitară.

MĂSURI DE PRECAUȚIE

Înainte de a vă afunda în utilizarea uleiului esențial de paciuli pentru a experimenta beneficiile sale, țineți cont de următoarele precauții:

·Utilizați ulei de patchouli în cantități reglementate și bine diluate, după cum recomandă un medic calificat de aromaterapie.

·Nu trebuie să folosiți ulei de patchouli la copiii cu vârsta sub 6 ani.

·Vă rugăm să consultați un specialist în aromaterapie înainte de a utiliza uleiul dacă sunteți gravidă sau alăptați în prezent.

·Dacă este folosit ca sedativ, asigurați dozele reglementate, după cum recomandă un profesionist, pentru a nu vă afecta nivelul energetic zilnic.

·Aveți grijă când folosiți ulei de patchouli topic, deoarece cantitățile mari nediluate pot irita pielea.

Cantitate:

10 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML

Ulei Esential de Patchouli, Bio 10ML

Da Nu