Artroza90 produse.

Arata 1 - 48 din 90 produse
Arata 1 - 48 din 90 produse

NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50


Tratamente naturiste pentru artroza

     Artroza este multitudinea suferintelor care afecteaza articulatiile,  avand ca trasatura comuna distrugerea cartilajului articular, urmata apoi de modificari ale tuturor structurilor din componenta articulatiei. Consecintele acestor remanieri  sunt : dificultati in miscare,  dureri  si deformari. Printre cele mai solicitate articulatii numaram genunchii, soldurile, coloana vertebrala si articulatiile degetelor.

     Aceasta boala afecteaza in general batranii, cauzele principale fiind ereditatea, tulburarile endocrine sau de nutritie, obezitatea, slabirea fortei musculare, suprasolicitarea articulatiilor si anumite traumatisme. In anumite situatii practicarea anumitor sporturi poate crea o predispozitie la aceasta afectiune.

    Produsele folosite pentru ameliorarea artrozei ar trebui sa contina ingrediente destinate mentinerii sanatatii articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si muschilor. Este necesara utilizarea unor tratamente ce au efect antiinflamator si decontracturant astfel incat sa nu mai existe dificultati in miscare. In acest caz, musculatura se relaxeaza si  durerile se diminueaza.