Hemoroizi71 produse.

Arata 1 - 48 din 71 produse
Arata 1 - 48 din 71 produse

Hemoroizi Externi

Intrebari Frecvente

Cum se poate elimina durerea în jurul anusului provocată de hemoroizi?

Un remediu naturist cu efect imediat este crema Hemoralin. Este eficient în eliminarea durerilor și a mâncărimii provocate de hemoroizi. Acțiunile cremei sunt cicatrizante, antihemoroidale și antiinflamatoare. Efectele terapeutice dovedite ale plantelor oferă rezultate uimitoare de la prima aplicare.

Cum se poate calma iritațiile și mâncărimile anale?

Un remediu naturist cu efect imediat este crema Hemoralin. Este eficient în eliminarea iritatiilor și a mâncărimii provocate de hemoroizi. Acțiunile cremei sunt cicatrizante, antihemoroidale și antiinflamatoare. Efectele terapeutice dovedite ale plantelor oferă rezultate uimitoare de la prima aplicare.

Cum se poate elimina constipația cronică?

Constipația cronică este una dintre cauzele principale ale apariției hemoroizilor. Hemoroizii sunt dilatații varicoase, ce se produc din cauza creșterii presiunii abdominale și al eforturilor de defecație. Pentru asigurarea unui tranzit intestinal normal se recomandă Capsule Slim.

Cum se pot ameliora fazele acute ale inflamațiilor anale/ venoase?

Un remediu naturist de mare ajutor în tratarea inflamațiilor grave provocate de hemoroizi este Hemoralin Gel. Acest gel diminuează semnificativ inflamațiile venoase acute, redând confortul. Se aplică local, seara și dimineata printr-un masaj ușor circular, după o igienizare a zonei.

Cum se poate restabili funcția mucoasei anale?

Având o bună toleranță la nivelul mucoasei rectale și la nivelul pielii, supozitoarele HemoTreat H reprezintă una din cele mai eficiente soluții în ameliorarea, tratarea și prevenția hemoroizilor interni și a vaselor sanguine umflate. Datorită ingredientelor naturale (Aloe Vera, Galbenele, Ethanol etc.) supozitoarele refac și mențin functia mucoasei anale și combat eficient hemoroizii.