Autism (ADHD)3 produse.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse

Autism (ADHD)

ADHD este o tulburare comportamentala manifestata prin imposibilitatea copiilor de a se concentra asupra unei indeletniciri anume.
Este o problema medicala ce debuteaza in copilarie si, daca nu este descoperita si tratata corespunzator, se poate extinde in timp, afectand si viata adulta.
ADHD are 3 simptome majore, pe baza carora poate fi usor recunoscuta:
Neatentia - este cel mai comun simptom, acesteia adaugandu-i-se in timp, incapacitatea de concentrare, de ordonare a activitatilor precum si probleme majore de memorie. Sarcinile si indatoririle profesionale sunt indeplinite cu deosebita greutate.
Impulsivitatea - adultii suferind de ADHD nu sunt capabili sa mentina aceeasi slujba pentru mult timp, au tendinta de a cheltui banii fara masura si nu se pot dedica unor relatii socio-afective de lunga durata.
Hiperactivitatea - aceasta stare este resimtita in mod acut de copii. Adultii o percep ca pe o neliniste permanenta, care nu le permite sa desfasoare activitati relaxante si linistitoare, precum cititul.

Intrebari Frecvente

Cum se pot repara funcțiile cognitive instabile provocate de tulburarea ADHD?

Pentru a menține și repara funcțiile cerebrale este nevoie de o îmbunătățire a circulației sanguine la nivel cerebral. De aceea, se recomandă tratamentul cu BDHQ este un antioxidant esenţial în buna funcţionare a celulelor de la nivelul creierului.

Cum se poate dezvolta capacitatea redusă de memorare cauzată de ADHD?

Pentru o mai bună capacitate de memorare se recomandă un supliment alimentar BDHQ este un antioxidant esenţial în buna funcţionare a celulelor de la nivelul creierului. Acesta are numeroase beneficii asupra sistemului nervos, reușind să fie un aliat puternic împotriva stresului oxidativ.

Cum se poate stimula creșterea capacității de concentrare în cazul tulburării cu ADHD?

În vederea protejării integrității structurale și funcționale a celulelor nervoase se recomandă tratamentul cu BDHQ Acesta stimulează capacitatea de concentrare, având un rol esențial în regenerarea celulelor nervoase. Totodată, este un bun antioxidant ce ajută în lupta cu radicalii liberi și stresul.

Cum se poate combate hiperactivitatea?

Un produs care se foloseste des in combaterea hiperactivitati este si Uleiul esential de Lavanda pentru ca ofera o stare de calm si liniste.

Cum se pot ameliora tulburările emoționale (anxietate, depresie, tulburări bipolare) cauzate de ADHD?

Pentru a atenua stresul și anxietatea și a spori concentrarea, un remediu naturist eficient este 5HTP. Produsul ajută funcțiile sistemului nervos și reduce semnificativ stările de depresie, redând echilibrul psihic.