Pret si Producatori

Pret +

0 lei - 4905 lei

Pachete Avantajoase +

Tratamente afectiuni (255 produse)

Afectiune +

Reduceri +

Produse Noi +

Depresie255 produse.

Arata 1 - 36 din 255 produse
Arata 1 - 36 din 255 produse

NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50Tratamente naturiste pentru DEPRESIE

 

Ce este?

 

     Depresia este considerata o stare mentala de durata ce se manifesta prin intermediul tristetei. Se presupune ca nu multa lume poate constientiza ca se afla intr-o astfel de stare incat doar un numar mic de persoane cauta si gasesc tratamentul corespunzator.

 

De ce ajungem intr-o astfel de stare?

 

     Ignoranta, frica de stigmatizare sociala si mai ales orgoliul personal sunt motivele pentru care o persoana poate ajunge in depresie.

 

Cum se manifesta?

 

    De cele mai multe ori depresia se manifesta prin intermediul dispozitiei depresive, interesul si bucuriile traite sunt reduse inainte ca afectiunea sa se instaleze. Persoanei in cauza ii scade semnificativ energia si resimte o oboseala permanenta. Capacitatea persoanei de a se mai concentra scade semnificativ, increderea de sine dispare aparand o perceptie negativa cu privire la viitor si nu numai. Insomniile isi fac aparitia, pofta de mancare dispare ajungandu-se la o scadere semnificativa in greutate.

 

Tratament !

 

     Pentru o schimbare benefica puteti apela fara nici o retinere si cu multa incredere la produsele naturiste ! Natura este cea care da viata si transmite energie pozitiva !