Herpes Genital Tratament60 produse.

Arata 1 - 48 din 60 produse
Arata 1 - 48 din 60 produse

Tratamente naturiste pentru HERPES

Ce este?

     Acesta este o boala cutanata acuta reprezentata de o eruptie a unor vezicule mici si transparente, aflate pe un fond rosiatic.

 

De ce apare?

     Herpesul este rezultatul infectiei cu un virus din familia Herpesviridae sau Herpesvirus. Modul de transmitere poate fi reprezentat de contactul direct cu o alta persoana prin intermediul unui sarut sau intretinerea raporturilor sexuale. Atunci cand exista o leziune in zona in care se petrece contactul, virusul intra in organism. Herpesul apare de cele mai multe ori in zona gurii si a nasului, dar si la nivelul genital.

 

Care sunt simptomele?

     Persoanele ce se confrunta cu o astfel de problema, au parte de roseata si mancarime in zona in care se afla herpesul.

 

Tratament!

      Aceasta infectie se poate ameliora cu produse naturiste ce se pot gasi pe site-ul nostru!

Intrebari Frecvente

Hepesul se manifestă prin erupții dureroase cu lichid?

Infecția cu Herpes Simplex provacă erupții cutanate care pot fi dureroase sau pot conține un lichid. Un remediu pentru eliminarea erupțiilor dureroase este Tinctura de Propolis întrucât proprietăți antiseptice și antivirale. Datorită caracteristicilor cicatrizante și revitalizante, pielea se reface rapid în urma aplicării acestui antibiotic natural.

Herpesul provoacă senzații de usturime sau mâncărime la nivelul erupțiilor?

Da, pot apărea senzații de usturime sau mâncărime la nivelul erupțiilor determinate de herpes. Un remediu eficient cu proprietăți antivirale este Uleiul de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol, care elimină aceste simptome încă de la prima utilizare.

Herpesul poate determina slăbirea sistemului imunitar?

Apărută adesea din cauza unui sistem imunitar scăzut, herpesul continuă să afecteze starea acestuia. Pentru îmbunătățirea sistemului imunitar, dar și pentru eliminarea herpesului, o soluție poate fi Mierea de Manuka MGO 300+, un antibiotic natural care are rol antibacterian și antiviral.

Poate infecția cu Herpes Simplex să provoace inflamații și leziuni herpetice?

Uleiul de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol.

Infecția cu Herpes Simplex poate determina dureri de cap?

Pe lângă erupțiile cutanate, herpesul mai poate provoca dureri de cap și chiar febră. Utilizat la inhalații sau aromaterapie, Uleiul Esențial de Arbore de Ceai este recomandat în tratarea durerilor de cap și a altor simptome ale herpesului datorită proprietăților antivirale, antibacteriene și de decongestionare.