Cistita Tratament75 produse.

Arata 1 - 48 din 75 produse
Arata 1 - 48 din 75 produse

Cistita Tratament

      Cistita este o inflamatie a vezicii urinare, ca urmare a patrunderii  bacteriilor in uretra (canalul prin care urina este eliminata). Simptomele sale includ: durere la urinare si in timpul actului sexual, nevoia frecventa de a urina, prezenta sangelui in urina (vazut la microscop, nu cu ochiul liber), febra, letargia si o stare generala proasta.

     Printre cauzele acestei afectiuni numaram actul sexual neprotejat, igiena precara, baile sau dusurile cu produse ce contin substante iritante si sarcina. Femeile aflate post-menopauza sunt dispuse mai mult riscului de a face cistita deoarece au nivelul de estrogen scazut si acest fapt poate duce la scaderea capacitatii organismului de a se apara de factori negativi.

     Pentru a ameliora efectele cistitei, este necesara utilizarea unor produse care sa diminueze bacteriile din zona uretrei, astfel incat tractul urinar sa functioneze corespunzator. Ingredientele potrivite pentru acest lucru ar trebui sa calmeze durerea si sa ajute la combaterea factorilor negativi ce au cauzat afectiunea.