Pret si Producatori

Tratamente afectiuni (189 produse)

Afectiune +

Reduceri +

Produse Noi +

Anxietate189 produse.

Arata 1 - 36 din 189 produse
Arata 1 - 36 din 189 produse
 NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50

Tratamente naturiste pentru anxietate

       Anxietatea este o afectiune ce se manifesta prin sentimente de insecuritate si tulburare. Aceasta stare este traita de toata lumea, ea fiind o reactie normala in anumite cazuri. Dar in situatia in care senzatia de panica persista se poate vorbi deja de o tulburare emotionala care se caracterizeaza prin palpitatii, stres si transpiratie.

      Cauzele acestei afectiuni pot fi de natura ereditara (cand cineva din familie a avut aceasta tulburare emotionala) sau de mediu (evenimente stresante sau folosirea unei substante ce produce dependenta)  In anumite situatii se poate da vina si pe chimia creierului (in cazul in care neurotransmitatorii nu sunt in echilibru, mesajele nu pot fi transmise la creier in mod corespunzator si astfel se modifica modul in care creierul reactioneaza la anumite situatii).

     Solutia optima in aceste cazuri este folosirea unor produse cu ingrediente special alese pentru a crea o stare de calm si siguranta. Utilizarea lor va avea ca rezultat un somn linistit si asftel starile de agitatie si oboseala vor disparea. 

Alege cea mai buna solutie pentru tine!