Anxietate176 produse.

Arata 1 - 48 din 176 produse
Arata 1 - 48 din 176 produse
 NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50

Tratamente naturiste pentru anxietate

       Anxietatea este o afectiune ce se manifesta prin sentimente de insecuritate si tulburare. Aceasta stare este traita de toata lumea, ea fiind o reactie normala in anumite cazuri. Dar in situatia in care senzatia de panica persista se poate vorbi deja de o tulburare emotionala care se caracterizeaza prin palpitatii, stres si transpiratie.

      Cauzele acestei afectiuni pot fi de natura ereditara (cand cineva din familie a avut aceasta tulburare emotionala) sau de mediu (evenimente stresante sau folosirea unei substante ce produce dependenta)  In anumite situatii se poate da vina si pe chimia creierului (in cazul in care neurotransmitatorii nu sunt in echilibru, mesajele nu pot fi transmise la creier in mod corespunzator si astfel se modifica modul in care creierul reactioneaza la anumite situatii).

     Solutia optima in aceste cazuri este folosirea unor produse cu ingrediente special alese pentru a crea o stare de calm si siguranta. Utilizarea lor va avea ca rezultat un somn linistit si asftel starile de agitatie si oboseala vor disparea. 

Alege cea mai buna solutie pentru tine!


Intrebari Frecvente

Anxietatea slăbește sistemul imunitar?

Anxietatea are efecte negative asupra întregului organism, declanșând numeroase probleme de sănătate. Una dintre aceste probleme este slăbirea sistemului imunitar produsă de starea permanentă de încordare și irascibilitate. Pentru a elimina aceste stări și a vitaminiza organismul este indicat sa administrati BDHQ este un antioxidant esenţial în buna funcţionare a organismului, contribuind cu numeroase beneficii asupra sistemului imunitar.

Anxietatea poate avea efecte negative asupra somnului?

Insomnia este asociată cu activarea ridicată a minții. Anxietatea conduce la stimularea metabolismului și astfel această stare este incompatibilă cu somnul. Un bun tratament pentru și insomnie este Melatonina.

Cum se ameliorează stările de agitație generate de anxietate?

Pentru un efect de calmare și de diminuare a stărilor nervoase se pot utiliza sedative naturale. Uleiuri esențiale (lămâie, bergamota, lavandă etc.) au efecte liniștitoare împotriva iritabilității crescute, a spasmelor datorate de anxietate și asupra tulburărilor de somn.

Cum se pot reduce tensiunile psihice, șocurile emoționale și oboseala cronică?

Un bun aliat împotriva stărilor de anxietate și al tensiunilor psihice este Neuro Health.

Cum se poate crește rezistența la efort intelectual?

Pentru a crește performanțele intelectuale (memorie, concentrare) se recomandă tratamentul cu BDHQ este un antioxidant esenţial în buna funcţionare a organismului, contribuind cu numeroase beneficii asupra sistemului imunitar.