Tratamente afectiuni (6990 produse)

Afectiune +

Colon iritabil38 produse.

Arata 1 - 36 din 38 produse
Arata 1 - 36 din 38 produse

NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50


Tratamente naturiste pentru colonul iritabil

      Colonul iritabil este o afectiune ce se manifesta prin perturbarea functiei digestive pentru o perioada de cel putin 3 luni. Simptomele sale constau in scaune neregulate, dureri abdominale intense si distensie abdominala (marirea si umflarea abdomenului). Acest traumatism mai consta si in deranjarea functiilor colice cu senzatii de flatulenta si dureri.

     Cauzele cele mai frecvente ale acestei afectiuni sunt anxietatea si stresul ce perturba zona intestinala (contractia musculaturii intestinale este reglata de sistemul hormonal si nervos). In anumite situatii se poata da vina si pe tratamentul cu antibiotice, deoarece poate deranjeaza flora microbiana intestinala, declansand astfel boala.

     Pentru a reduce din manifestarile colonului iritabil, cel mai bine este sa folositi produse care sa readuca echilibrul florei intestinale, ridicand astfel imunitatea zonei. Este foarte important ca aceasta afectiune sa fie ameliorata cu ajutorul unor ingrediente care sa reduca infectiile si inflamatia de la nivelul intesitinului gros astfel incat organismul sa revina la o stare generala buna.