Acnee133 produse.

Arata 1 - 48 din 133 produse
Arata 1 - 48 din 133 produse

NU GASESTI PRODUSUL DORIT? SUNA LA 0378.11.99.50

 

Tratamente naturiste pentru acnee

     Acneea este o afectiune a tenului ce apare in mod frecvent si care se manifesta prin piele lucioasa si pori dilatati. Un alt semn este reprezentat de aparitia comedoanelor (puncte negre) care se pot transforma in cosuri inestetice. Desi nu este o boala periculoasa, ea poate deveni suparatoare deoarece netratata poate lasa cicatrici permanente.

     Afectiunea apare cel mai des in adolescenta si are ca principale cauze dezechilibrul hormonal şi bacteriile, urmate de igiena necorespunzatoare, alimentaţia nepotrivita, bogata in grasimi, tranzit intestinal lent predispoziţia genetica si chiar existenţa unei ciuperci in organism, care favorizeaza inmulţirea bacteriilor pe suprafaţa pielii.

     Cea mai buna abordare in cazul acestei afectiuni este folosirea unor produse care sa contina ingrediente active antimicrobiene si antibacterine ce regleaza activitatea glandelor sebacee, stablizand astfel excesul de sebum. Este important ca aceste produse sa calmeze pielea si sa impiedice microorganismele cauzatoare de zone inflamatorii pentru ca tenul sa capete un aspect placut si sanatos.

Tu care crezi ca este cel mai potrivit tratament pentru tine?