Slim Fit- Cetona de Zmeura, 120cps Provita

PRV039

SLIM FIT 120CPS View larger
SLIM FIT 120CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
SLIM FIT 120CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Provita-Nutrition

SLIM FIT este un produs foarte eficient, creat special, pentru a induce pierderea in greutate.

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Slim Fit- Cetona de Zmeura, 120cps Provita

Slim Fit - remediu natural pentru o slabire sanatoasa

Beneficii SLIM FIT:

 este un produs foarte eficient, creat specific pentru a induce pierderea in greutate.

 contine Razberi K, o ketona (cetona) originala produsa de Firma Americana Integrity Nutraceutical precum si un extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor;

 Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza de asemenea si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de Ficat Gras.

 actioneaza si mai rapid daca este asociat cu un regim minim de exercitiu fizic, chiar si daca acesta este redus doar la 10-15 minute de mers pe jos.

Descriere:

 

 SLIM FIT contine Razberi K, o ketona (cetona) originala produsa de Firma Americana Integrity Nutraceutical precum si un extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor. Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza de asemenea si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de Ficat Gras.

Ingrediente:

Razberi K

Zmeura are un continut scazut de calorii si este foarte bogata in fibre, fapt care ar trebui sa o transforme intr-un element esential
al alimentatiei zilnice. Este foarte satioasa si prelungeste procesul de digestie, ceea ce determina amanarea resimtirii senzatiei de foame.

Fibrele insolubile mentin greutatea corporala, iar fibrele solubile scad nivelul de colesterol, protejeaza vasele sanguine de depunerea de grasimi si previn instalarea de afectiuni severe.

Pe langa ajutorul pe care ti-l ofera in scaderea greutatii corporale, zmeura detine o multime de alte proprietati, ceea ce o transforma intr-un aliment ce ar trebui sa faca parte zilnic din meniul tau.

Zmeura contine antioxidanti puternici precum vitamina C, quercetina si acid galic. Fructul este bogat si in fibre si mangan ele ajutand la arderea grasimilor prin incetinirea procesului digestiv datorita senzatiei de satietate pe care ti-o ofera, iar manganul este ideal pentru mentinerea valorilor inalte ale ratei metabolice.


 

Extract din Ceai verde 

 

Ceaiul verde este o bautura orientala care are dublu efect: pe de o parte invioreaza si stimuleaza activitatile cerebrale, pe de alta parte topeste grasimile. Bogat in mangan, el intareste tesuturile, activeaza metabolismul si elimina celulele adipoase.

Ceaiul verde are capacitatea de-a creste arderea de calorii prin accelerarea metabolismului, are rolul de-a diminua apetitul, datorita faptului ca nutrientii trimit semnale catre creier si stomac care reusesc sa scada apetitul si micsoreaza cantitatea de mancare pe care o cere organismul.

Totodata, contribuie la cresterea nivelului de energie si imbunatatesc atitudinea mentala pozitiva.

 

Mod de administrare:

 2 capsule de 2 ori pe zi

NU se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza. NU se recomanda persoanelor care sufera de anemie (lipsa de fier).

Producator:  

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Slim Fit- Cetona de Zmeura, 120cps Provita

Slim Fit- Cetona de Zmeura, 120cps Provita

Da Nu