Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, Wedderspoon

WEDD001

Miere de Manuka KFactor 16+ la 500g View larger
Miere de Manuka KFactor 16+ la 500g
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka KFactor 16+ la 500g Miere de Manuka KFactor 16+ la 500g

Opinia clientilor:
61 pareri | 1 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator:

Aceasta miere cruda este puternica, bogata in nutrienti si contine proprietati naturale de vindecare. Este ideala pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv cele de natura digestiva.
Produs Medaliat cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards - Marea Britanie

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

DE CE MIERE DE MANUKA  RAW KFactor 16+ ?

Mierea Manuka KFactor 16+ este extrem de eficienta in combaterea stafilococului auriu. Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Beneficii:                                                               Mierea de Manuka este indicata in:


 

Afectiuni Gastro - Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale

 Helicobacter Pylori

 Stafilococ Auriu  Herpes  Paradontoza

 

 Ulcer

  Rinita  Psoriazis   Candida Bucala

 

 Gastrita

 Dureri in gat  Eczeme  Gingivita

 Reflux Gastroesofagian

  Astm  Arsuri  Afte
 Halena Digestiva (miros neplacut in stomac)  Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte  

 

 

 Pneumonie  Alunite  
   Bronsita Cronica  Acuta  Acnee  

 

100 RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

 

Ambalajele nu contin substante BPA

 

 

Produs recomandat de:

 

www.sfatulmedicului.ro "Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata diverse afectiuni."

www.csid.ro "O lingurita pe zi poate fi suficienta pentru a tine la distanta milioanele de micro-organisme care se pregatesc sa atenteze la integritatea sanatatii voastre.''

www.ziare.com " Mierea de manuka este dovedit ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente cunoscute pana in prezent.''

www.copilul.ro "Mierea de Manuka - metoda sigura de crestere a imunitatii copilului"

www.kudika.ro "Mierea de manuka, dovedit stiintific ca fiind extrem de eficienta impotriva ranilor si infectiilor din organism."

 

Mierea de Manuka este facuta din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande, la mari inaltimi.
Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale. 

Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti si fiind foarte eficienta in combaterea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate.

 

Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudul Noii Zeelande.

Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti.

Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii. Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este raw ( nepasteurizata ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.

Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic (GMO). Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti RAW atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, Mierea Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.


Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatorul nu este de acord cu practicile neetice, practici care nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

 

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice. 

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

 


Spre exemplu: Mierea de Manuka 16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.
Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele in decursul procesului.

 

 

Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

 

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarilor conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methylglyoxal (substanta ce
indica nivelul de activitate din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.





Pentru a putea fi etichetata ca Miere de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnalul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibacterial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka.
Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacteriene ale mierii. Firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.

 

Atunci cand vrei sa cumperi miere de manuka, trebuie sa te asiguri ca scrie pe ambalaj RAW, insemnand ca este o miere “cruda”, nepasteurizata, netratata termic pentru a-i prelungi termenul de valabilitate. Astfel, se pastreaza toate proprietatile ei naturale, miraculoase.

Informatii nutritionale / 100 g:

 

Calorii 322 Kcal
 Total Carbohidrati  80 g
 Din care zaharuri  78 g
 Total Grasimi  < 0.1 g
 Proteine  0.4 g
 Sodiu  <0.012 mg
 Fibre  <0.1 mg

 


Mod de administrare:


1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese


A nu se administra copiilor sub 1 an!


Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Producator: 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (1) Pune o intrebare
A
Alina
2018-09-16 08:40:38
Recomand mierea de Manuka pt imunitate. Raceam ff des si am auzit de ea prin cineva. Am incercat-o si a dat rezultate 100% . Cu 3 borcane in an e mai mult decat suficient . Luam cate-o lingurita dimineata. Am luat si in sarcina tot pt imunitate si nu am avut nici-un fel de problema. Merita incercata
A
Administrator

Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (61)

Scor general

4 (61 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
I
Ionela
2020-08-01

Miere

Buna ziua !La un copil de 1 an și 9 luni as putea să-i dau pt stafilococ în gît și nas?Cît timp și cît pe zi ...Mulțumesc!?

V
Viorica B
2020-03-29

Viorica

si eu sunt f multumita de acest produs...am comandat anul trecut 3 ambalaje de 500 g si anul acesta 1 borcan(mai aveam de anul trecut )+dropsuri cu miere,lamaie si ghimbir
Merita sa incercati !!!

G
Gheorghiu Dan
2019-11-12

MIERE MANUKA RAW 16

NU INTELEG DE CE DA-TI RATING DE 3 SAU 4 STELE LA INTREBARILE PE CARE LE PUNETI?????!!!!! PE BUNEE???!!!!
PRODUSUL ESTE DE 5 STELE CLAR, TESTAT PE MINE PENTRU COLITA ULCEROASA.

M
Marian V
2019-09-15

Este bună si pentru acnee ?

Aceasta miere este bună si pentru acnee, puncte negre?

D
D.Serban
2019-03-29

Eficienta pentru helicobacter pilori

Ambii copii (7 si 10 ani) au avut helicobacter pilori dupa o vizita in Italia. Ne-am chinuit vreo 3 luni cu dureri de stomac si varsaturi la amandoi, pana cand am inceput sa le dau miere de manuka. Dupa 1 luna de tratament cu 1/2 lingurita inainte de masa (1/2h inaintea mesei dimineata si seara) , au disparut complet simptomele.

E
Emilia
2018-11-20

Buna

Considerați ca Aceasta miere kfactor 16 are un conținut prea concentrat pentru un copil de 2 ani , folosită pentru imunitate și tuse ? Va Mulțumesc

M
Mihaela
2018-09-18

recomand

Buna ziua. Am folosit aceasta miere pentru tratarea unui furuncul recidivant aparut in zona inghinala. A disparut in aprox. 2 saptamani de la inceperea consumului acestei mieri (o lingurita pe zi dimineata).
*Meritul este al acestei mieri intrucat timp de 3 ani nu a functionat nici un alt tratament.

A
Anamaria
2018-09-01

Foarte buna mierea!

Este foarte buna mierea mi-a oprit tusea seacă care ma chinuie de 2 ani , am streptoc in gat si helicobacter pylori este mai buna ca oricare tratament care l-am avut.

M
Moise S
2018-07-25

Magic

Este foarte bună , pentru tratarea infecțiilor !

a
anachirila 18@yahoo.com
2017-05-31

buna ziua !

Am o intrebare ...pot sa fac comanda pentru miere de manuka in Romania si s o primesc in Atena -Grecia ?

G
Gabriela
2017-02-21

Buna

pt litiaza biliara este buna aceasta miere?Multumesc!

K
Kocsik Carmen
2016-12-14

miere manuka kfactor16

Multumesc pentru mica atentie oferita si pentru promptitudine,in sperata ca-mi va fi de folos va doresc sanatate si succes in activitate.O zi frumoasa!

e
elena
2016-11-27

intrebare

aceata miere este buna pentru furuncul ?

M
Manuela
2016-09-20

mierea vindecatoare

Recomand sa incercati mierea pentru ca eu am scapat de stafilococul auriu dupa ce am luat 1 borcan de miere. Dupa ce am terminat borcanul mi am refacut analizele iar rezultatul a iesit ca nu mai am nimic in gat. Sunt foarte fericita ca am scapat fara tratament medicamentos

G
GETA APARASCHIVEI
2016-04-19

INTREBARE

Cum se administreza la un copil de 8 ani cu streptococ beta hemolitic de grupa A -MULTUMESC

m
maria
2016-04-11

sarcina

Buna ziua daca sunt insarcinata este recomandat sa consum aceasta miere,am avut helicobacter acum un an si cred ca a recidivat.Astept un raspuns.

A
Adrian N
2016-04-11

intrebare

Se poate consuma si de catre persoanele cu diabet tip 2

R
Raluca
2016-04-10

stafilococ auriu in nas

cum se administreaza la o fetita de 4 ani si 7 luni mierea se da doar sa inghita sau se face si in nas?

L
Lavi
2016-04-06

Sarcina

aceasta miere se poate lua si pe timpul sarcinii pt stafilococul auriu?

m
mihaela
2016-03-22

candida glabrata

Mierea este minunata,o consum de o luna,am scapat de streptococ beta hemolitic a(gat),si acum ma lupt cu candida glabrata(gat) .Ce sfat imi dati,cu ce pot asocia mierea raw 16+ sa depasesc mai repede neplacerile?Multumesc,Plantum!

B
Buna pentru acnee!
2016-03-07

Buna pentru tratarea acneei

Este foarte buna pentru tratarea acneei. Se aplica pe tenul curat (o data la doua zile) si se lasa o ora, doua, apoi se sterge tenul cu apa termala si discuri demachiante. Tratamentul trebuie facut si intern si extern. Se consuma 2 lingurite de miere, dimineata si seara pe stomacul gol (dupa splalarea pe dinti si clatirea cu multa apa).

L
LIUDMILA
2016-03-03

VA ROG FRUMOS DIN SUFLET SPUNETIMI CUM POT CAPATA ACEASTA MIERE?

VA ROG FRUMOS SPUNETIMI CUM POT CAPATYA ACEASTA MIERE?

P
Patricia S
2016-03-02

Multumesc

Am primit coletul foarte rapid, multumesc. Multumesc si pt cadouri, sunteti draguti si atenti cu clientii, ca intotdeauna ! Va recomand cu incredere !

M
Mihaela
2016-02-27

streptococ

A luat-o cineva special pentru un streptococ beta hemolitic a? Deja am inceput s-o consum,sper in rezultate pozitive.
Felicitari pt profesionalismul echipei

J
Jidoi Gabriela
2016-02-18

ACNEE

Buna ziua, eu am probleme cu tenul mai exact acnee ,medicul specialist mi-a spus ca problemele mele sunt cauzate de stafilococul auriu ,am urmat un tratament in acest sens ,am tinut regim alimentar dar din pacate cu rezultate doar pe moment.Intrebarea mea este daca a mai folosit cineva mierea de Manuka in tratarea acneei si daca da in ce fel a consumat-o? Multumesc.

D
Daniel P
2016-02-09

Miere

O firma foarta ferioasa! Recomand!

N
Nika
2016-02-02

Miere

Spuneti-mi va rog, daca cunoaste cineva, ar putea sa fie de folos aceasta miere pentru tratarea acneei? S-a tratat cineva?

M
Marcel P
2015-12-22

Eficienta pe stomac gol intr-o durata mai lunga

Eu personal am luat "normal" dar nu am simtit mare ajutor ..pana mi-a venit ideea sa iau cate juma de lingurita la 10-20 de minute fara sa mananc nimic si cum nu puteam sa fac asta decat seara ..incep pe la 7-8 seara si nu mai manac nimic decat mierea asta pana pe la 11-12 (nu exagerez cu prea multa fiind seara si dulce , cand simt ca organismul ar mai accepta un pic mai iau un pic) si agitatiile de prin intestine au inceput sa se linisteasca

i
ionela rusu
2015-12-15

mierea de manuka

incep prin a va spune ca eu am luat-o pentru fetita mea de 3 ani si 5 luni careia i-a iesit la un exudat faringian stafilococ auriu. Ea nu avea niciun fel de simptome. Dna doctor ne-a prescris un tratament homeopat pe care i l-am si administrat. Intre timp, am cautat alternative naturale si am aflat de mierea de manuka,
i-am dat de 2 ori pe zi jumatate de lingrita pe stomacul gol pana aproape am terminat borcanul. Am refacut testul saptamana trecuta si a disparut stafilocolul.

multumesc,
ionela rusu

V
VERY
2015-12-08

STAFILOCOCUL AURIU

dar copii cum se administreaza?

Spune-ti parerea

Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, Wedderspoon

Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, Wedderspoon

Da Nu