Kit de Lux pentru Spa, Doterra

DTR156

Kit de Lux pentru Spa, Doterra View larger
Kit de Lux pentru Spa, Doterra
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Kit de Lux pentru Spa, Doterra
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator: Doterra

Rasfatati-va pielea si mentineti aspectul hidratat al pielii.

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Kit de Lux pentru Spa, Doterra

Kitul include:

Scrub exfoliant pentru Corp

Unt de corp nutritiv

Descriere:

Răsfățați-vă pielea cu hidratarea bogată și senzația de lux oferită de Untul de corp nutritiv dōTERRA SPA. Baza acestei formule naturale combină unturile de shea și de cacao, cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare profundă și menținere a elasticității pielii. Uleiul din semințe de jojoba se absoarbe rapid în piele și ajută la menținerea aspectului hidratat al acesteia, în vreme ce uleiul de avocado asigură un aport de acizi grași esențiali, care hrănesc și catifelează pielea. Uleiurile esențiale CPTG® de Portocală sălbatică, brad Duglas și Tămâie transformă această formulă bogată într-o experiență SPA aromatică intensă, cu efecte de purificare și reîntinerire.

Indicații de utilizare:

Aplică-l pe corp, masează-l pe mâini, coate, genunchi și orice alte zone care necesită hidratare intensă. A se păstra la temperatura camerei.

Precauții:

Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

Beneficii primare:

Uleiul esențial de Portocală sălbatică este cunoscut pentru proprietățile zile purificatoare.

Uleiul esențial de brad Duglas purifică pielea și are un efect aromatic benefic asupra dispoziției.

Uleiul esențial de Tămâie întinerește pielea și induce echilibru emoțional.

Untul de shea hidratează în profunzime și susține elasticitatea pielii.

Untul din semințe de cacao calmează și hrănește pielea în mod natural.

Uleiul din semințe de jojoba se absoarbe rapid în piele, având efecte de hrănire, hidratare și catifelare.

Uleiul de avocado conține acizi grași esențiali, care contribuie la menținerea aspectului sănătos și hidratat al pielii.

Ingrediente:

Apă (Aqua), trigliceride ale acidului capric/caprilic, ulei vegetal hidrogenat, trigliceride cu lanţ C10-18, alcool cetostearilic, behenat de glicerol, glicerină, palmitat de cetil, ulei de avocado (Persea gratissima), unt de shea (Butyrospermum parkii), monostearat de glicerol, alcool cetilic, unt de cacao (Theobroma cacao) - semințe, ulei de portocală sălbatică (Citrus sinensis) - coajă, obținut prin presare, ulei de brad Duglas (Pseudotsuga menziesii) - ramură/frunză, ulei de tămâie (Boswellia carterii), ulei de migdale dulci (Prunus amygdalus dulcis), ulei de măsline (Olea europaea) - fruct, ulei de jojoba (Simmondsia chinensis) - sămânță, lauroil glutamat de sodiu, stearoil glutamat de sodiu, acid stearic, cetil-hidroxietil celuloză, anisat de sodiu, fitat de sodiu, acid dehidroacetic, gumă xantan, benzoat de sodiu, ceară de albine, acid citric, etil-hexilglicerol, alcool benzilic, hidroxid de sodiu.

Mască detoxifiantă cu nămol 

Descriere:

Răsfață-ți pielea cu darurile prețioase ale pământului – uleiuri esențiale CPTG, argile naturale de pământ, minerale purificatoare și plante hrănitoare. Masca detoxifiantă cu nămol doTERRA SPA este o mască din argilă naturală cu acțiune benefică de purificare, detoxifiere și reducere a aspectului porilor, liniilor fine și ridurilor. Infuzată cu uleiuri esențiale CPTG de Mir, Ienupăr și Grapefruit, această mască brevetată îți oferă un tratament SPA luxos și aromatic, care îți răsfață pielea și îți trezește simțurile.

Indicații de utilizare:

Aplică un strat subțire și uniform pe față, gât și decolteu. Lasă masca să acționeze timp de 3-5 minute și clătește-o cu apă caldă.

Precauții:

Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

Beneficii primare:

Infuzată cu uleiuri esențiale de Mir, Ienupăr și Grapefruit – cunoscute pentru beneficiile lor de curățare și catifelare.

Untul de shea hidratează și are efecte de detoxifiere.

Extractul de malachit este bogat în cupru și are efecte de detoxifiere.

Extractul din semințe de linte contribuie la diminuarea aspectului porilor.

Argila naturală de pământ beraclay (verde) conține zinc, seleniu, cupru și alte elemente care contribuie la purificarea tenului și ameliorează aspectul tenului gras.

Ingrediente:

Apă (Aqua), caolin, bentonită, glicerină, alcool cetostearilic, dioxid de titan, ulei de ienupăr (Juniperus communis) - fruct, ulei de grapefruit (Citrus paradisi) - coajă, ulei de mir (Commiphora myrrha), unt de shea (Butyrospermum parkii), extract de cicoare (Cichorium intybus) - rădăcină, extract de linte (Lens esculenta) - sămânță, extract de ceai verde (Camellia sinensis) - frunză, extract de malachit, montmorilonit, acid dehidroacetic, sarea de cupru a acidului pirolidon carboxilic, dioxid de siliciu, silicat de magneziu și aluminiu, stearoil lactilat de sodiu, decil glucozidă, etil-hexil glicerol, cauciuc de acacia senegal, fitat de sodiu, anisat de sodiu, benzoat de sodiu, acid citric, gumă xantan, alcool benzilic, mică, hidroxid de sodiu.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Kit de Lux pentru Spa, Doterra

Kit de Lux pentru Spa, Doterra

Da Nu