Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CALCIU-MAGNEZIU 500/250MG - 100 COMPRIMATE

43,50 lei

Produsul este in stoc

Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Un produs cu calciu şi magneziu, care are o absorbţie excelentă!

Calciul este un mineral care deseori lipsește din alimentația femeilor. În anumite etape ale vieții, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alăptării, este necesară suplimentarea calciului. În perioada menopauzei, când în organism scade secreția hormonilor feminini, dacă nu asigurăm un aport corespunzător de calciu, poate apărea osteoporoza. O atenție deosebită trebuie să acordăm organismelor în dezvoltare și creștere, precum și sportivilor.

 

Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sănătos este de 800-1200 mg. Dușmanii calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent și în ciocolată), precum și acidul fitic (din cereale), deoarece împiedică absorbția intestinală a acestuia. În acest sens o atenție sporită trebuie acordată aportului corespunzator de calciu în cazul adulților și copiilor care consumă multă ciocolată și cola!

 

Magneziul este indispensabil funcționării eficiente a sistemului nervos, a mușchilor și a numeroase enzime. Participă la funcționarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici și proteinelor, precum și în procesele de energo-geneză. Magneziul scade riscul formării calculilor renali și biliari cu conținut de calciu. Este necesar și pentru asimilarea calciului.

 

Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1

 

INGREDIENT ACTIV CANTITATE %VNR
Calciu (carbonat de calciu, gluconat de calciu) 500mg 62,5
Magneziu (oxid de magneziu, gluconat de magneziu) 250mg 66,66

 

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză, dioxid de titaniu, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu.


Doza zilnică recomandată: 2 comprimate. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Spune-ti parerea

CALCIU-MAGNEZIU 500/250MG - 100 COMPRIMATE

CALCIU-MAGNEZIU 500/250MG - 100 COMPRIMATE

Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Vitamine si Minerale