Vitamina K2 cu Vitamina D3, Natures Aid, 30 cps

NTA036

Vitamina K2 cu Vit. D3 Natures AId View larger
Vitamina K2 cu Vit. D3 Natures AId
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Vitamina K2 cu Vit. D3 Natures AId
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Deficiența de vitamina K pe termen lung duce la o densitate și o calitate mult mai scăzută a oaselor.

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

 Vitamina K2 cu Vit. D3 Natures Aid -30 cps 

CONTINUT:

30 capsule vegetale= 9,81 g

MOD DE UTILIZARE:

1 capsula/ zi, inainte de masa.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

 INFORMATII DESPRE PRODUS/ CAPSULA:

Vitamina D3 (400iu)- 10µg (200% VNR*), MenaQ7™ vitamina K naturala- 100 µg (133% VNR*); *VNR- valori nutritionale de referinta cf. Reg.1169/2011.

Din punct de vedere istoric, vitaminele K erau considerate a fi o singură vitamină, denumită Vitamina K. Totuși, vitaminele K sunt un grup de vitamine solubile în grăsimi, esențiale în utilizarea calciului de către corp pentru oase, artere și țesuturi sănătoase. Vitaminele K sunt de asemenea necesare ficatului, pentru coagularea eficientă a sângelui. Prin urmare, acest grup de vitamine este foarte important pentru viață.

Cele mai importante două forme sunt următoarele: Vitamina K1 (filochinonă) și K2 (menachinonă). Vitamina K1 este sursa principală de Vitamina K din dietă și este necesară pentru coagularea corectă a sângelui. Vitamina K2 există sub mai multe forme – cele mai cunoscute fiind menachinona-4 sintetică (MK-4) și menachinona-7 sintetică sau naturală (MK-7). Vitamina K2 sub formă de MK-7 se găsește în alimentele fermentate precum brânzeturile maturate, laptele bătut și Natto, un fel de mâncare tradițional japonez care conține mai multă MK-7 decât orice alt produs alimentar. MenaQ7® este vitamina K2 sub formă de menachinonă-7 de o puritate ridicată, stabilă și bine documentată, ideală atât ca supliment cât și ca produs alimentar.

 BENEFICII:

Sănătatea oaselor

Deficiența de vitamina K pe termen lung duce la o densitate și o calitate mult mai scăzută a oaselor. Un nou studiu despre MenaQ7® realizat pe un număr de 244 femei și pe o durată de 3 ani a demonstrat pentru prima dată din punct de vedere clinic și statistic o protecție importantă a vertebrelor și a bazinului (col femural) împotriva osteoporozei (Knapen,et al, 2013).

Sănătate cardiovasculară

Studiul Rotterdam (2004) arată că aportul ridicat de vitamina K2 din alimentație - dar nu de K1 - are un puternic efect de protecție asupra sănătății cardiovasculare. Rezultatele studiului realizat pe un număr de 4807 bărbați si femei, indică faptul că consumul de alimente bogate în Vitamina K2 naturală (cel puțin 32μg pe zi) reduce atât riscul de calcificare arterială cât și cel de deces din cauze cardiovasculare cu pana la 50% - fără efecte secundare nedorite. Aceste constatări au fost confirmate în 2008 de către un alt studiu realizat pe populația olandeză pentru a investiga efectul de protecție al vitaminei K2.

 CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Fiecare capsulă de Vitamina K2 Natures Aid conține 100μg de MenaQ7® vitamină K2 naturală, plus 400iu de vitamina D3 și sunt adecvate pentru vegetarieni.

Osteoblastele (celulele care creează oasele) produc o proteină dependentă de vitamina K numită osteocalcină. Această proteină ajută calciul să se unească cu matricea osoasă, ceea ce duce la creșterea conținutului mineral al oaselor. Prin urmare, scheletul devine mai rezistent și mai puțin susceptibil de a se fractura. Osteocalcina are nevoie de vitamina K2 naturală (MenaQ7®) pentru o funcționare optimă. Vitamina K2 a fost obiectul unor cercetări importante în domeniul sănătății cardiovasculare, incluzând descoperirea proteinei ​​dependente de vitamina K, Matrix Gla protein ​​(MGP). MGP este cel mai puternic inhibitor al calcifierii vasculare (acumularea de calciu în artere), iar studiile arată că aceasta poate inhiba și chiar inversa această problemă.

MenaQ7® pare a fi eficientă în doze foarte mici, iar experții recomandă 45-180μg pe zi pentru a menține sănătatea oaselor și a sistemului cardiovascular.

 CONTRAINDICAȚII / PRECAUȚII

MenaQ7® nu va provoca "îngroșarea sângelui" sau "hipercoagularea" datorită faptului că activează proteinele utilizate de ficat pentru coagulare dar nu le afectează în mod direct.

Cu toate acestea, pacienții care urmează un tratament anticoagulant cu cumarină sau warfarină trebuie să consulte medicul înainte de a utiliza suplimentele de vitamina K2 și poate face asta numai sub supravegherea sa.

Femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să suplimenteze mai mult de 65μg de vitamina K pe zi.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Vitamina K2 cu Vitamina D3, Natures Aid, 30 cps

Vitamina K2 cu Vitamina D3, Natures Aid, 30 cps

Da Nu