Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ULEI YLANG-YLANG 10ML - INDISPONIBIL MOMENTAN

FAR230

11,00 lei

Prezentare: sticluta a 10 ml.

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Anunță-mă când este disponibil
Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Canaga odorata Ingrediente: Ulei esenţial de ylang-ylang (Canaga odorata), care conţine: farnesol, geraniol, linalool, acetat de benzil, eugenol, safrol, cadinen, pinen.


Ylang-ylang este un mic copac tropical cu flori roz, mov sau galbene, ce creşte în Insulele Filipine, Madagascar, Indonezia, Tahiti şi pe coasta de vest a Africii. În dialectul local ylang-ylang înseamnă "Floarea florilor" fiind înălţat la acest rang pentru mirosul său aparte. Numele său provine din limba malgasa, unde "Alang-ilang" sugerează modul de creştere al florilor pe crengi. Uleiul de ylang-ylang este un reputat afrodiziac. În Indonezia bunăoară, tradiţia cere ca patul de nuntă al tinerilor căsătoriţi sa fie presărat cu flori de ylang-ylang. În Filipine, femeile obişnuiesc să folosească creme de piele având ca bază uleiul de nucă de cocos şi parfum de ylang-ylang. În epoca victoriană în Anglia, era foarte popular uleiul Macassar pentru tratamentul părului, în compoziţia căruia intră şi acest ulei. Utilizare pentru trup şi suflet Esenţa de ylang-ylang are un efect calmant, favorizând relaxarea. Uleiul de ylang-ylang are reputaţia unui afrodiziac eficace atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Utilizarea lui duce la depăşirea inhibiţiilor şi la crearea unei atmosfere speciale, propice relaţiilor de cuplu. Se poate utiliza în candelă şi mai ales într-un masaj exotic, senzual. Uleiul de ylang-ylang este foarte potrivit pentru persoanele foarte ocupate, care muncesc din greu, adesea în conditţi tensionate, chiar stresante şi care au foarte puţin timp liber. Utilizând ylang-ylang veţi reuşi să vă relaxaţi, veţi începe să vă simţiţi mai bine şi vă v-a reveni pofta de viaţă. Mod de întrebuinţare: Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

Spune-ti parerea

ULEI YLANG-YLANG 10ML - INDISPONIBIL MOMENTAN

ULEI YLANG-YLANG 10ML - INDISPONIBIL MOMENTAN

Prezentare: sticluta a 10 ml.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products