Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ULEI ESENTIAL LAMAIE 10ML

FAR220

9,50 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: sticluta a 10 ml.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Citrus limonum 


Ingrediente: Ulei esenţial de lămâie (Citrus limonum), care conţine: limonen, pinen, terpinen, citral, citronelal. Lămâiul este un copac de talie mică, veşnic verde, nativ din India, care acum este foarte răspândit în zonele cu climă caldă din Europa şi pe continentul Nord-American în Florida şi California. În Europa lămâiul a fost adus din Orientul Apropiat în timpul războielor sfinte purtate acolo de cruciaţi (sec. XI-XIII). De altfel, cuvântul "Lămâi" derivă din arabul laimum şi persanul limum.


Utilizare pentru trup şi suflet Uleiul esenţial de lămâie este un tonic al sistemului vascular, susţinând circulaţia normală a sângelui. Masajul local cu acest ulei ajută la reducerea celulitei. Fiind tonic, revigorant şi purificator, uleiul de lămaie este indicat persoanelor care traversează perioade încărcate, dificile, când au tendinţa de a se lăsa copleşite de probleme şi astfel de a se neglija pe sine. Utilizându-l în candele, baie sau masaj vă va ajuta să vă simţiţi mai proaspeţi, mai plini de viaţă şi încrezători în propriile forţe. 


Mod de întrebuinţare: Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie. Se va evita expunerea la soare timp de 12 ore după aplicarea pe piele

Spune-ti parerea

ULEI ESENTIAL LAMAIE 10ML

ULEI ESENTIAL LAMAIE 10ML

Prezentare: sticluta a 10 ml.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products