ULEI DE COCOS 250 ML VIRGIN

ULEI DE COCOS 200ML VIRGIN View larger
ULEI DE COCOS 200ML VIRGIN
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbavit

Ulei de cocos virgin, presat la rece, obţinut din fructe proaspete de cocos, din culturi organice  controlate.  100% pur fără aditivi, pentru utilizare internă şi externă.

Vezi informatii complete

24,88 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

ULEI DE COCOS ECO 250 ML -elixir pntru frumusete

 

Beneficiile uleiului de cocos:

 

Pentru par:

 

-Hidratează scalpul şi părul, împiedicând căderea părului şi formarea mătreţii;

-îngrijirea părului (deteriorat datorită vopsirilor)

-Hidratează pielea şi ameliorează diverse probleme precum psoriazisul, dermatitele, eczemele

-Masca de par – se aplica pe par si se lasa pe parcursul noptii. Parul se spala a doua zi.

-Ulei pentru varfurile despicate – se pulverizeaza pe varfuri.

-Ulei antistatic – aplica ulei pe par pentru a reduce efectul antistatic.

 

Pentru piele:

 

-Demachiant – mai sanatos, mai puternic si in acelasi timp natural;

-Lumineaza obrajii – aplica putin ulei pe obraji peste machiaj;

-Deodorant facut in casa – mai ai nevoie doar de cateva ingredient simple pentru a-ti prepara singura deodorantul.

-Luciu de buze – il poti aplica direct sau poti crea o versiune mai aromata folosind diverse retete.

-Lotiune de prevenire a intinderii pielii in timpul sarcinii – ajuta la hidratarea pielii intinse si poate fi aplicat de mai multe ori pe zi.

-Lotiune pentru sani in timpul alaptarii – uleiul de cocos este foarte des folosit de catre asistente pentru ca este un produs natural si sigur.

-Ulei de masaj – este o alegere perfecta pentru ca are un miros relaxant si nu este foarte gras.

-Hidratant pentru piele – se aplica direct dupa dus.

-Lotiune pentru ingrijirea arsurilor solare – este perfect pentru a hidrata arsurile provocate de soare.

-Lotiune pentru fata – ajuta la hidratarea fetei.

-Ulei pentru baie – se amesteca un sfert de cana de ulei de cocos in cada.

-Ulei de bronz – se pulverizeaza pe suprafata pielii inainte de plaja.

-Tratament pentru picioarele uscate – se amesteca cu sare pentru a forma un scrub pentru picioare.

-Hidratant pentru coate – este bun pentru coatele uscate.

-Lotiune de barbierit – foarte eficienta pentru hidratare.

Intern:

Recomandari de consum: zilnic 1-2 lingurite . 
Nu conţine colosterol, datorita conţinutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant.
Uleiul de cocos este ideal ingrijirea pielii şi a parului indiferent de vârtsa. Se poate folosi pentru masaj, se absoarbe uşor în piele.
Nu este recomandata incalzirea.
Ulei de cocos se solidifica sub 25 ˚C, sub această temperatură devine alb

 

Despre uleiul de cocos:

 

Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorită proprietăţilor sale multiple, care se obţine de asemenea din miezul nucii de cocos, dar prin presare la rece pentru a nu îşi pierde calităţile.


Uleiul virgin de cocos se poate folosi atât intern cât şi extern.

Intern are efect imunostimulent, ajută la asimilarea substanţelor nutritive din alimente, rol antiparazitar şi se pot consuma două linguri de ulei pe zi. Extern se poate aplica pe piele pentru prevenirea şi combaterea vergeturilor, conţine filtru UV, datorită proprietăţilor antifungice, antibacteriene şi antivirale este de ajutor în cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afecţiuni dermatologice (eczeme, inflamaţii ale pielii etc.) iar datorită conţinutului de vitamina C are efect antioxidant şi este în acelaşi timp sursă de vitamina E. Aplicat înaintea expunerii la soare ajută la obţinerea unui bronz uniform şi lupta cu apariţia petelor şi pistruilor.


Industria cosmetică foloseşte uleiul virgin de cocos în prepararea pastei de dinţi, deoarece reduce apariţia cariilor dentare, datorită enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucală. În India industria cosmeticelor foloseşte uleiul virgin de cocos ca ingredient valoros pentru a hrăni şi a da strălucire părului. În urma cercetărilor făcute în India, s-a ajuns la concluzia că uleiul virgin de cocos se absoarbe în firul de păr hrănindu-l din interior, şi datorită acidul lauric conţinut, are un rol important în regenerarea părului degradat, în combatearea căderii acestuia, ajută la prevenirea mătreţii şi conferă un plus de vitalitate firului de păr.

 

 

Cocosul:

 

Arborele de cocos (cocos nucifera) face parte din familia palmierului, creşte în zone tropicale şi este considerat nu numai o sursa de hrană dar şi un remediu în combaterea anumitor afecţiuni. Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vieţii” datorită proprietăţilor şi întrebuinţărilor sale multiple, dar se cultiva şi în India unde poartă numele de „kalpa vrisha” care semnifică „tot ceea ce este necesar vieţii”, în Indonezia, Brazilia şi Sri Lanka. În zilele noastre cocosul este cultivat nu doar în zone cu clima caldă, tropicală ci şi în regiunile cu climă mai rece.


Arborele de cocos poate atinge o înălţime de 30 de metri, ajunge până la 80 de ani şi poate produce până la 150 de nuci de cocos pe an. Este o plantă apreciată şi se bucură de întrebuinţări multiple: remediu pentru diferite afecţiuni, sursă pentru o hrană şi băutură sănătoasă, până la fabricarea de coşuri, acoperiş pentru colibe şi nu în ultimul rând zahăr natural extras din seva florilor de cocos.
Filipinezii sunt cei mai mari consumatori de nucă de cocos şi au o gamă foarte variată de produse precum: bukayo (cocos îndulcit), pan de coco (pâine cu cocos), tuba (vin de cocos), suka (oţet de cocos), lambanog (gin de cocos), cocos deshidratat, apă de cocos, lapte de cocos şi ulei de cocos.

Reţete cosmetice pe bază de uleiuri presate la rece şi uleiuri esenţiale- Cremă de mâini

Ustensile necesare:
- 1 bol de sticlă termorezistentă;
- un vas cu apă fierbinte;
- un recipient la alegere.
Ingrediente:
- 75 grame ulei de cocos;
- 25 ml ulei de migdale dulci;
- 8 picături ulei esenţial de:
- lămâie;
- levănţică.


Mod de preparare:


Dacă uleiul de cocos este în stare solidă, se pune în bolul de sticlă, care se aşează în vasul cu apă fierbinte pentru a se topi uşor. După topirea uleiului de cocos, se ia bolul şi după ce uleiul s-a răcit uşor adăugăm uleiul de migdale şi amestecăm până se omogenizează uleiurile. Urmează să adăugăm uleiurile esenţiale să amestecăm bine compoziţia şi să o turnăm în recipient cât este încă în stare lichidă.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

Tipuri de uleiuriUlei de consum, Ulei pentru gatit
ProducatoriHerbal Sana
Cantitate250ML
CaracteristiciExtra Virgin, 100% Presat la rece
BorcanSticla
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

ULEI DE COCOS 250 ML VIRGIN

ULEI DE COCOS 250 ML VIRGIN

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close