Ulei Esential de Lavanda - 10 ML

BIOB125

Ulei Esential de Lavanda - 10 ML View larger
Ulei Esential de Lavanda - 10 ML
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Pranarôm

Are efect de calmare si de reducere a migrenelor si insomniilor.

Vezi informatii complete

56,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ulei Esential de Lavanda - 10 ML

Descriere:

Denumirea provine de la cuvantul latin "lavera" - a spala deoarece romanii isi parfumau apa de baie cu lavanda. Medicii antici cunosteau insa efectele terapeutice ale acesteia si o foloseau pentru tratarea racelilor.

Uleiul esential de Lavanda este unul dintre cele mai cunoscute si folosite uleiuri esentiale. Avand in vedere ca foarte multe probleme de sanatate au legatura cu stresul acest ulei poate ocupa un loc special in viata oricarei persoane avand un efect calmant si sustinand sanatatea pe toate planurile. Este un ulei care poate preveni si poate echilibra in egala masura.
Uleiul de lavanda este foarte utilizat in parfumerie si cosmetica dar are o paleta deosebit de larga de recomandari in primul rand cea de sedativ util impotriva iritabilitatii crescute spasmelor migrenelor insomniilor.

Actiunea de medicina traditionala chineza: meridianul inimii.

Proprietati:

  • diastolic
  • antibacterian
  • linistitor
  • antidepresiv
  • analgezice
  • antiseptic.

Utilizare: Recomandat (++++) / Nu utilizati: (-) / prudenta: (!)

  • oral (++++)
  • pe piele (++++)
  • odorizant (+)
  • inhalari (-)

Indicatii: crampe musculare inflamatia pielii acnee micoza eczema psoriazis insomnie anxietate stres balonare si probleme digestive dureri de cap.

3 picaturi de ulei esential de lavanda amestecate cu ¼ l de apa fiarta si racita constituie un dus vaginal propice in tratamentului scurgerilor vaginale.

Intr-un sampon baza (25 picaturi la 100 ml sampon) uleiul esential de lavanda este un remediu eficient in alopecie partiala si poate fi utilizat pentru toate tipurile de calvitie in special cand este asociata cu probleme de natura emotionala. In acelasi timp regleaza secretia de sebum de aceea poate fi folosit pentru toate tipurile de par elimina matreata reface parul deteriorat.

Uleiul esential de lavanda foarte eficient in regenerarea celulelor pielii este folosit pentru tratarea unor dermatite (psoriazis) eczeme rani inflamatii ale pielii. Ideal pentru pielea iritata si inflamata datorita proprietarilor sale antiseptice calmante si regenerative. Deoarece este un ulei echilibrant poate fi folosit pentru toate tipurile de ten. Pentru imbunatatirea produselor cosmetice puteti adauga 3-4 picaturi intr-o baza de 5 ml (lotiune crema ulei presat la rece).

Uleiul esential de lavanda bio se poate combina cu: cedru salvie geranium nucsoara pin lemongrass melisa citronella cuisoare molid ienupar chiparos smirna mirt trandafir patchouli salvie rozmarin.

Pecautii: uleiul esential de lavanda nu se foloseste in anemii si daca se face tratament cu produse care contin iod si fier.

Cantitate:

10 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ulei Esential de Lavanda - 10 ML

Ulei Esential de Lavanda - 10 ML

Da Nu