Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati

PAC219

-87,00 lei

Reduced price!
Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati View larger
Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Produsul are transport gratuit!

Producator: Taica Concept

Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

387,00 lei tax incl.

300,00 lei tax incl.

-87,00 lei

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produse similare

Informatii Produs

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Ulei Organic de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol 30ml 

Uleiul de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol este un produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare
Aviz de Notificare Nr.10293/2016

Beneficii:

Grecii antici au fost unii dintre primii oameni care recunosc acest ulei pentru beneficiile sale de sănătate și calități medicinale. Este cunoscut ca fiind un puternic antiviral, antibacterian, antifungic, și antiparazitar, care poate reduce durerea și inflamația și este eficient lupte împotriva infecțiilor.

Avantaje uimitoare ale acestui UleiOrganic de Oregano Salbatic 80% Carvacol:

 Distrugerea organismelor parazitare (Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Candida, Giardia duodenalis, etc )
 Restabileste digestia, calmeaza durerile stomacale. 
 Intarirea sistemului imunitar.
 Creșterea flexibilitatii articulare si musculare.
 Imbunatatirea sanatatii respiratorii.

 

 

 

 

1. Stafilococ Auriu

Stafilococii sunt agenti patogeni care produc foarte multe tipuri de infectii, locale sau generalizate. Stafilococul auriu este unul din cele mai raspandite specii de stafilococi. Numele provine de la culoarea sa galben-aurie. In mod normal, aceasta bacterie se regaseste la om la nivelul ombilicului (la nou-nascuti) sau pe mucoasa nazala, atat la persoanele sanatoase, cat si la cei care lucreaza in spitale, la bolnavii de diabet sau cu dializa.

Pentru MRSA!

Uleiul Organic de Oregano Salbatic este potrivit și pentru varianta de MRSA, adică stafilococcus aureus rezistent la meticilină! Este destinat atât adulților, cât și copiilor. Pentru copii diluați uleiurile mai puternic și aplicați-le doar pe tălpi! Vaporizarea/inhalarea se poate face ca la adulți!

2.Stimulează imunitatea.

Uleiul de oregano este chiar mai puternic decat echinaceea sau gentiana. Cateva picaturi pe zi sunt suficiente pentru a incarca “bateriile” sistemului imunitar si a-l ajuta in lupta impotriva virusilor si microbilor.

- Antiparazitar:

Paraziţi ca paduchii si scabia, precum si parazitii interni nu au scapare in fata uleiul de oregano. Acesta poate fi adaugat in sapunuri, sampoane sau diluat in ulei de masline si aplicat local; luat intern apara de paraziti ca cryptosporidium si giardia.

- Antibiotic şi antiseptic:

De exemplu, infecţiile danturii şi ale gingiei răspund foarte bine la o cura cu Ulei Organic de Oregano Salbatic datorita proprietatilor sale antibacteriene si antiseptice. O picaturi de ulei adaugata in pasta de dinti poate ajuta la improspatarea respiratiei si curatarea cavitatii bucale. De asememea poate fi folosit cu succes, atat pe cale interna cat si externa, in ameliorarea diferitelor infectii cronice.

 

- Antifungic:

Proprietatile antifungice ale uleiului de oregano fac ca acesta sa fie foarte eficient si in distrugerea infectiilor de tip fungic cum ar fi cele cu Candida albicans sau ciupercile unghiilor. De exemplu pentru a ameliora candida uleiul se poate lua intern, iar pentru distrugerea infectiilor aparute la unghii se poate tine cura atat pe cale interna cat si cura externa. Amestecate câteva picături în şamponul cu care te speli în mod curent te poate ajuta să scapi de mătreaţă şi seboree, ambele cauzate de o infecţie fungică a scalpului.

- Are proprietăţi antivirale:

Uleiul Organic de Oregano Salbatic este folosit cu succes in ameliorarea bolilor de natura virala cum ar fi raceala, gripa, herpesul etc., iar faptul ca simptomele acestor boli dispar inca de la prima administrare a catorva picaturi de ulei ne arata cat de puternic este. Are proprietati antivirale. Uleiul Organic de Oregano Salbatic este folosit cu succes in ameliorarea bolilor de natura virala cum ar fi raceala, gripa, herpesul etc., iar faptul ca simptomele acestor boli dispar inca de la prima administrare a catorva picaturi de ulei ne arata cat de puternic este.

 

3.Pierderea in Greutate

In plus fata de reputatia de a fortifica sistemul imunitar, uleiul de oregano , de asemenea, elimina grasimea corporala nedorita. Ingredientul activ, carvacrol, moduleaza genele și reduce iritarea in tesutul adipos alb.

Se spune de multe ori ca sanatate incepe in intestin! O buna digestie este absolut necesara pentru a experimenta o stare buna de sanatate.

Se recomanda  utilizarea periodica pentru a curata tractul digestiv cu ulei de oregano. Ulei de oregano este cunoscut a stimula fluxul bilei, sporind astfel procesul digestiv.

 

 

 

4.Prostatita:

Potrivit unui studiu, 10 la sută din prostatite sunt cauzate de infecții bacteriene, în special de la intoxicații alimentare, infecții ale tractului urinar, proceduri medicale si activitate sexuala. Alți agenți inflamatori posibili includ surse virale, fungice, parazitare și toxice. Ulei de oregano conține compuși biologic activi, cum ar fi carvacrol, timol și quercetină, de care pot beneficia suferinzii de prostatita.

Potrivit "Ghidului profesionist al bolilor," aproximativ 80 la suta din infecțiile bacteriene ale prostatei sunt cauzate de E. coli, care este frecvent intalnita in materiile fecale. Carvacrolul prezintă proprietăți puternice de inhibare a E. coli, bacteriilor Proteus și Pseudomonas motiv pentru care este un remediu eficient pentru infecțiile prostatei, vezicii urinare si ale tractului urinar. Carvacrolul a fost, de asemenea, s-a dovedit a fi 2 ori și jumătate mai eficace decat nistatinul, un medicament antifungic lider folosit împotriva speciilor de Candida. Conform unui studiu din 2010 publicat în "Journal of Lipid Research," carvacrolul inhibă COX-2 si inflamatia, asa cum o face ibuprofenul(dar fara efectele secundare ale acestuia).

Timolul din Oregano deși un antibacterian slab decât carvacrolul, este un antifungic eficient și anti-parazitar, care ce este important in prostatita deoarece este uneori cauzată de ciuperci și paraziți. Timolul este folosit cu succes în aplicațiile comerciale pt a elimina mucegaiul, sporii de ciuperci, și pecinginea. Timolul are o activitate microbiană datorita structurii sale cu fenolici și a demonstrat activitate antibacteriană puternică împotriva tulpinilor bacteriene, A. hydrophila și S. aureus, potrivit unui articol 2000 în "Journal of Applied Microbiology."

Ca carvacrolul, quercetina din Oregano Oil are o puternica activitatea anti-inflamatoare, care o face prin inhibarea producerii și eliberării de histamină și alți mediatori inflamatori, spune " Noua Enciclopedie de vitamine, minerale, suplimente și plante aromatice." Quercetina exercită de asemenea activitatea antioxidanta puternic, care ucide radicali liberi care produc leziuni, inflamație și îmbătrânirea diferitelor țesuturi. Quercetina poate avea proprietăți inhibitorii directe împotriva prostatitei cronice. Un studiu din 1999 publicat in revista, "Urologie", s-a constatat ca la pacientii cu prostatita cronica, 82 la suta au avut cel putin o ameliorare de 25 la suta a simptomelor datorate suplimentelor de quercetina. Cercetatorii au ajuns la concluzia că quercetina este bine tolerata și oferă o îmbunătățire semnificativă a simptomelor la majoritatea barbatilor cu dureri pelviene cronice.

Ingrediente:

Ulei de Masline Extra Virgin, Ulei Organic de Oregano 80,42% - Origanum Vulgare - Frunza Organica de Oregano.

Mod de Utilizare:

Uz Intern

Luati intre 2 si 4 picaturi de Ulei de oregano cu pipeta si puneti intr-o lingurita de ulei de maslina, ulei de cocos, sau miere, dupa care inghitititi

Uz Extern

Se maseaza zonele cutanate simplu sau diluat, o data sau de doua ori pe zi. Se mai pot face bai sau injalatii o data sau de doua ori pe zi 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.   

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati

Ulei de Oregano Salbatic cu minim 80% Carvacrol, Oferta la 3 bucati

Da Nu