Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML

ABH026

Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML View larger
Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Abo Pharma

Favorizează drenajul lichidelor în exces și reduce senzația de umflare a membrelor inferioare, reduce senzația de picioare grele și obosite. 

Vezi informatii complete

41,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML

Descriere:

NU conține vaselină și parabeni.

Stimulează  microcirculatia și ameliorează oboseala și greutatea picioarelor, datorită sinergiei dintre efectul de barieră și funcția ingredientelor sale active.

Favorizează drenajul lichidelor în exces și reduce senzația de umflare a membrelor inferioare. Reduce senzația de picioare grele și obosite. Bine absorbit; nu lasă urme pe haine. Îmbunătățește și ușurează starea membrelor în prezența varicelor. Produsul poate fi aplicat cu succes în sciatică, lumbago și artrită. Relaxează zonele tensionate ale corpului, stări de tensiune musculară apărute în urma stresului de la serviciu, a stresului de zi cu zi sau în cazul imobilizărilor prelungite.

Varistasi plus Gel este un dispozitiv medical conceput și pentru persoanele cu vene varicoase. Ameliorează simptomele care însoțesc insuficiența venoasă cronică, cum ar fi: senzația de picioare grele și obosite, edeme și crampe dureroase. Atunci când se stă mult în picoare, într-un singur loc, sângele stagnează la nivelul membrelor inferioare și în jurul valvelor venoase crește riscul de microtromboză. Aceasta, la rândul său, duce la îngustarea deschiderii valvelor venoase și în consecință, la o creștere a presiunii în vasele de sânge de dedesubt, având ca rezultat dilatarea acestor vene. Sângele venos care stagnează provoacă senzație de greutate, durere, senzație de arsură, crampe nocturne și umflarea membrelor inferioare. Cu timpul apar modificări ale țesutului subcutanat și tulburări de nutriție ale pielii în zona afectată, evidențiate prin iritație locală a tegumentului și apariția de leziuni care se vindecă foarte greu.
Greutatea și obosealа la nivelul membrelor sunt manifestările afectării circulației sângelui la acest nivel. Ele apar de multe ori asociate cu vârsta, în timpul sarcinii sau în ortostatismul frecvent și prelungit.

Factori care duc la dezvoltarea varicelor:

ortostatismul prelungit – atunci când musculatura picioarelor nu se contractă, întoarcerea venoasă la nivelul inimii este împiedicată și crește presiunea venoasă în vasele mici
excesul de greutate – obezitatea crește presiunea venoasă la nivelul membrelor inferioare
predispoziția genetică – unul dintre cei mai comuni factori de risc
accidentare la nivelul picioarelor/ intervenție chirurgicală -  perturbă fluxul sanguin normal
sarcină
sexul – femeile sunt mai susceptibile de a dezvolta varice. Se știe că nivelurile hormonale afectează pereții venelor – femeile care au luat preparate hormonale, fie în scopul contracepției, fie după menopauză, sunt mai susceptibile de a dezvolta astfel de probleme.

Varistasi plus este o combinație de extracte de plante care contribuie la consolidarea și la stabilizarea pereților venelor, reduce formarea de umflaturi și vânătăi și îmbunătățește oxigenarea țesuturilor.

Extractul de castane ajută elasticitatea vaselor de sânge și îmbunătățește circulația sângelui și tonusul venos al membrelor inferioare. Are un efect favorabil asupra venelor și capilarelor, îmbunatățește rezinstența pereților acestora. Ameliorează senzația de greutate și durerea.

Extractul de Centella (Gotu Kola)  contribuie la sinteza de elesatină și colagen, stimulează circulația sângelui și metabolismul, întărește pereții vaselor, susține circulația venoasă la nivelul picioarelor și face pielea mai fermă.

Extractul de Ghimpe ( Ruscus aeuleatus) întărește pereții vaselor de sânge, stimulează tonusul venos și elasticitatea vasculară, reduce staza venoasă și formarea de cheaguri. Ameliorează umflarea picioarelor și distensia abdominală.

Extractul de Afin negru  este un antioxidant puternic care ajută la menținerea elasticității venelor. Flavonoizii, pe care îi conține sunt utilizați pentru a subția sângele și pentru a preveni fragilitatea capilară.

Fânul grecesc (Schinduful) îmbunatățește circulația sângelui și ajută la ameliorarea senzației de greutate și oboseală. Semințele conțin ulei esențial cu mai mult de 40 de proprietăți. Planta are un efect tonic și combate oboseala cronică.

Ingrediente: Castan, Centella asiatica, Ghimpe (Ruscus asculeatus), extract de Afin negru, Mentol natural, Apă de Hamamelis, e.s de Fân grecesc, Ulei de Ricin hidrogenat, etoxilat.

Mod de utilizare: aplicați de 1-2 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj ușor.

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de temperaturile peste 25°C . A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Data de expirare se referă la produsul depozitat corespunzător în ambalajul intact.

Stimulează microcirculația și ameliorează senzația de oboseală și greutate a picioarelor. Favorizează drenajul lichidelor în exces și reduce senzația de umflare a membrelor inferioare. Este bine absorbit, are un efect rapid și nu lasă urme pe haine. Ofera relaxare și o senzație plăcută de prospețime pentru picioarele tale.

Cantitate:

75 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML

Gel Revigorant pentru Picioare, Varistasi Plus, 75 ML

Da Nu