CONFORT EMOTIONAL 60cps

FAR181

CONFORT EMOTIONAL 60CAP View larger
CONFORT EMOTIONAL 60CAP
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Fares-Orastie

Prezentare: 60 capsule a 390 mg        

Vezi informatii complete

27,50 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Prezentare CONFORT EMOTIONAL: 60 capsule

Producator CONFORT EMOTIONAL: Fares

Ajută la menţinerea unei stări de bine mentale Favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres.

 

Ingrediente CONFORT EMOTIONAL/capsulă-passiflora (Passiflorae herba) 97,5mg -frunze de lemon verbena (Lippiae citriodorae folium) -roiniţă (Melissae herba) 78 mg -extract de sunătoare (Hyperici herba) standardizat în min. 0,3% hipericină 58,5 mg -extract de Rhodiola rosea standardizat în min. 3% rosavină şi salidrozidă.

 

Passiflora, numită şi floarea pasiunii este folosită datorită proprietăţilor sedative şi calmante, pentru stările de anxietate, nervozitate şi pentru insomnie, reducând emotivitatea, fără să producă dependenţă. 

Sunătoarea, antidepresivă şi antialgică este remediul de elecţie în depresiile uşoare şi medii, pentru tulburările emoţionale şi anxietate.

 

Roiniţaare efect sedativ uşor, este tonic nervos, reduce anxietatea şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea.

Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorită proprietăţilor sale uşor sedative şi relaxante este eficientă în stările tensionale şi de anxietate, insomnie, stres. 

Rhodiola rosea are efect antidepresiv, adaptogen, creşte rezistenţa la stres şi oboseală. Studiile ştiinţifice au demonstrat capacitatea ei de a creşte nivelul de serotonină şi dopamină (neurotransmiţători cu efect euforizant, care induc starea de bine şi bună dispoziţie). 

Efect CONFORT EMOTIONAL aantidepresiv, anxiolitic aadaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări) atonic nervos acalmant asedativ 

Recomandări CONFORT EMOTIONAL aagitaţie, nevroze adepresii, anxietate ainsomnie amigrene Nu produce somnolenţă. 

Contraindicaţii CONFORT EMOTIONAL Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare Femeile însărcinate şi mamele care alaptează pot lua cate o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

 Efecte secundare şi interacţiuni CONFORT EMOTIONAL: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenţează efectul barbituricelor.

 Întrebuinţare CONFORT EMOTIONAL 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de hipereactivitate emoţională şi cefalee se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, la nevoie. Durata curei este de 2-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. 

Evaluarea eficienţei CONFORT EMOTIONAL S-au administrat capsule „Confort emoţional” timp de 1 lună la pacienţi care prezentau sindrom anxios, sindrom depresiv, sindrom asteno-cenestopat, distonie neuro-vegetativă. S-a constatat eficientă bună în 90% din cazuri, astfel 50% dintre pacienţi au initiat terapia cu capsule Confort emoţional, 40% au înlocuit medicaţia alopată preexistentă cu capsule Confort emoţional. 10% dintre pacienţi au folosit capsulele Confort emoţional în paralel cu medicaţia alopată cu reducerea dozei acesteia. Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

ProducatoriFares Orastie
Nr. Capsule / Tablete60 capsule
ContinutulCapsule
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CONFORT EMOTIONAL 60cps

CONFORT EMOTIONAL 60cps

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close