Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

TINCTURA PEDICUTA 50ML

DAC188

8,50 lei

Produsul este in stoc

Este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Lycopodium clavatum. 

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

TINCTURA PEDICUTA 50ML contribuie la menţinerea sănătăţii scalpului şi combaterea căderii părului

Beneficii:

 

 reducerea disfuncţiilor articulare
 menţinerea sănătăţii scalpului şi combaterea căderii părului

 

Descriere:

 

 Tinctura de pedicuta este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Lycopodium clavatum.
 Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
 În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

 Pedicuţa face parte din familia Lycopodiaceae, fiind o plantă târâtoare cu frunze mici, liniar-lanceolate şi ascuţite, care se termină în vârf cu câte două spice, ce poartă spori de culoare galbenă, cu miros de răşină. Creşte pe coastele dealurilor, pe păşuni, în regiunea montană şi subalpină, la altitudini de peste 600 m. De la plantă se recoltează numai tulpinile ascendente, deoarece ramurile târâtoare se refac în 30-40 de ani, motiv pentru care, în Germania şi Austria pedicuţa este o plantă ocrotită de lege. În medicina tradiţională se utiliza în tratarea alcoolismului şi tabagismului. Se mai numeşte brădişor, barba-ursului, brâncă, brâul-vântului, crucea-pământului, bunceag, iarba-ursului, muşchi-de-pământ, muşchi-de-piatră, pălămidă, praful-strigoilor, piedica-vântului etc.

 

Ingrediente:
Pedicuţă (Lycopodium clavatum)- părți aeriene (27%)


Aceasta planta face parte din familia Lycopodiaceae, se aseamana cu muschiul de pamant si este vesnic verde. Este o planta din flora spontana, ce creste in Europa si America de Nord, in unele tari fiind ocrotita de lege. In Romania se gaseste la altitudini de peste 600 de metri, la liziera padurilor sau in padurile de conifere.

apă purificată

alcool etilic 40% vol

Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7


Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

 

Mod de utilizare:

 

Intern:
Adulţi: câte 1/2 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.


Extern:
pentru reducerea disfuncţiilor articulare se aplică sub formă de comprese cu tinctură, care se menţin la locul afectat timp de 1- 3 ore. Înaintea administrării produsului se recomandă aplicarea locală a unei creme cu extract de plante, argilă sau răşină;
pentru menţinerea sănătăţii scalpului şi combaterea căderii părului se fricţionează pielea capului cu tinctură, de 2-3 ori pe săptămână.


Producator:  

  

Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

 

 

 


Spune-ti parerea

TINCTURA PEDICUTA 50ML

TINCTURA PEDICUTA 50ML

Este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Lycopodium clavatum. 

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Tratamente Afectiuni