Oferta Hemoralin 3 Bucati + HemoTreat H 12 supozitoare

PAC408

-50,99 lei

Reduced price!
Oferta Hemoralin 3 Bucati + HemoTreat H 12 supozitoare View larger
Oferta Hemoralin 3 Bucati + HemoTreat H 12 supozitoare
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
CREMA PENTRU HEMOROIZI CREMA PENTRU HEMOROIZI CREMA PENTRU HEMOROIZI HemoTreat H unguent 25ML

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Livrare gratuita dupa 250 lei

Producator: Taica Concept

TRATAMENT HEMOROIZI 100% NATURAL OBTINUT PRIN PRELUCRARE MANUALA

  • Tratament cu rezultate in 24-48 de ore
  • 100% Natural obtinut prin prelucrare manuala
  • Eficienta dovedita pe mii de pacienti
  • Spune adio Hemoroizilor

Lubrifiant, ceea ce favorizeaza micsorarea si eliminarea hemoroizilor
• Reduce durerea si inflamatia locala pana la disparitia totala a acestora
• Amelioreaza senzatia de durere si mancarime
• Restabileste si mentine functia normala a mucoasei anale

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

287,99 lei tax incl.

237,00 lei tax incl.

-50,99 lei

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

Supozitoare Hemoroizi, HemoTreat H, 12 bucati

50,99 lei

Gratuit

Produse similare

Informatii Produs

Hemoralin 3 Bucati HemoTreat + HemoTreat H 12 supozitoare

Hemoralin - Tratament natural pentru hemoroizi

Descriere:

De ce este atat de eficient ?

Un produs eficient pentru hemoroizi trebuie sa trateze atat afectiunea cat si cauzele acestei afectiuni. Reteta Hemoralin este una aproape unica si chiar asta face. Efectele terapeutice dovedite ale plantelor au fost alese si combinate cu grija pentru a oferi multiple beneficii imediate inca de la prima aplicare.

  • Elimina durerea
  • mancarimea
  • starea de disconfort cauzate de hemoroizi si fisuri anale

Ingrediente: 

Gălbenele (Calendula officinalis),

galbenele 

Florile de galbenele sunt bogate in uleiuri volatile, betacaroten, vitamine, minerale, steroli, flavonoide, tanini, saponine si substante tri-terpenice. Aceste elemente au proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, antiparazitare si antimicrobiene.

Tătăneasă (Symphytum officinale),

tataneasa

Radacinile si rizomul de tataneasa sunt partile din planta recoltate si folosite pentru efectele lor curative.

In medicina chineza, tataneasa este folosita din Evul Mediu pentru efectele sale curative.

Beneficii tataneasa

Poti folosi insa tataneasa pentru a trata afectiunile de la nivel cutanat intrucat are o multime beneficii din acest punct de vedere.

Accelereaza vindecarea ranilor – aplicata direct pe piele, sub forma de compresa, tataneasa are abilitatea de a grabi vindecarea pielii atunci cand ai de-a face cu o rana. Datorita continutului ridicat de substante cu efect antioxidant, dar si continutului ridicat de vitamina C, tataneasa vindeca rapid ranile de la nivelul pielii.

Reduce durerile –  tataneasa are si capacitatea de a reduce durerile din organism, fie chiar si durerile cronice. Proprietatile analgezice ale acestei plante medicinale fac din ea un remediu eficient pentru tratarea durerilor de orice fel, fie ele musculare sau articulare.

Ulei de Floarea Soarelui,

ulei de floarea soarelui

Bogat în acizi grași Omega-6, grăsimi polinesaturate și vitaminele E și F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit și în tratarea mai multor probleme dermatologice. 

Proprietățile emoliente ale uleiului de floarea-soarelui mențin pielea hidratată,  Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, hidratează pielea fără a o lăsa grasă. Masează pielea cu ulei de floarea-soarelui – creează o protecție împotriva infecțiilor. 

Ceară de albine,

ceara de albine

Folosită încă din Antichitate, ceara de albine are o serie de efecte terapeutice. Vechii chinezi o foloseau pentru tratarea afecțiunilor pielii, dar aceasta este apreciată și pentru alte beneficii

Ceara are un efect pozitiv asupra circulaţiei sangvine şi,în general,asupra întregului organism,fiind considerată un remediu excelent

Ceara de albine este un produs de secretie al albinelor tinere de 12-18 zile, exceptional si al celor varstnice, secretat din glandele cerifere aflate in abdomen, folosit la cladit fagurii sau capacelele.

Din punct de vedere chimic, ceara este un amestec neomogen, complex si variabil de substante organice, asemanatoare cu grasimea animala, intermediara intre aceasta si cea vegetala. Printre componentii cerii de albine, in medie, se admit urmatorii: grasimi, hidrocarburi, substante minerale, substante aromate.

In compozita cerii de albine intra un amestec de substante in cantitati variabile, dupa hrana albinelor si metoda de obtinere. Este insolubila in apa,

Una dintre cele mai vechi utilizari ale cerii de albine este datorata actiunii sale de vehicul medicamentos extern ideal, incorporand diverse substante active datorita proprietatilor ei fizice (moale, elastica, plastica, insolubila in apa)

Ceara de albine ajută la vindecarea pielii şi ţine sub control erupţiile de la nivelul pieli, asigurându-ţi un aspect mereu proaspăt şi curat. Conţine o cantitate importantă de vitamina A, eficientă în ameliorarea eruptiilor pieli. Mai mult de atât, ceara de albine are efect emolient, de catifelare a pielii, menţinându-i o textură fină.


Ulei esențial de lavandă,

lavanda

Levănţica face parte din categoria plantelor aromatice cu efecte curative remarcabile iar uleiurile esenţiale extrase din această plantă sunt folosite încă din vremuri îndepărtate în tratamentul a peste 100 de boli.

Şi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, lavanda era folosită ca plantă medicinală, îndeosebi de către personalul din spitale, care o folosea pentru proprietăţile ei antiseptice şi dezinfectante, atât de utile în pansarea rănilor soldaţilor şi în sterilizarea echipamentului medical.

Prin proprietatile sale antiseptice si antifungice, uleiul de lavanda trateaza acneea, ridurile, psoriasisul, leziunile, eczema, etc

 Levănţica este folosită în multe produse de îngrijire corporală. Uleiul de lavandă are proprietăţi antiseptice, antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii, poate fi folosit pentru tăieturi minore, zgârieturi ale pielii, răni, muşcături şi înţepături de insecte, leziuni ale pielii, arsuri, băşici, eczeme şi acnee. Vei găsi, astfel, levănţică în orice produs, de la tratamente pentru acnee şi riduri, la cele pentru psoriazis sau arsuri solare.

Rășină de brad,

rasina de brad

Rasina de brad se acumuleaza pe trunchiul arborelui, acolo unde acesta a fost ranit, avand rol de dezinfectant si de cicatrizant. Aceasta se razuieste cu un cutitas si se depoziteaza in pungi de plastic, dar nu foarte mult timp pentru ca se dizolva. Din rasina se extrag colofoniul si terebentina si se pot se pot obtine urmatoarele preparate: ulei cu rasina, unguent, tinctura.

Rasina de brad actioneaza adesea ca un antibiotic foarte puternic impotriva unor bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans si Listeria monocytogenes.

Răşina de brad are efecte antiinfecţioase, cicatrizante şi regenerative foarte puternice.

rasina de brad

Vitamina E.

vitamina e

Vitamina E este o vitamina liposolubila, pe care organismul o depoziteaza doar pentru o perioada scurta de timp. Tocmai de aceea, oamenii necesita un aport alimentar regulat de vitamina E. Aceasta se asimileaza natural, prin consumul de legume, uleiuri vegetale, fructe cu coaja lemnoasa, galbenus de ou sau ficat. Aportul de vitamina E poate fi completat cu ajutorul suplimentelor alimentare. De asemenea, se gaseste si in multe produse dermato-cosmetice.

Tot vitamina E ajuta si celulele sa comunice intre ele. Astfel, sprijina indeplinirea a numeroase procese vitale, principalele ei functii fiind:

  • Puternic antioxidant;
  • Contribuie la mentinerea sanatatii vaselor de sange;
  • Asigura metabolismul zaharurilor;
  • Ajuta la cicatrizarea ranilor;
  • Sprijina sistemul imunitar;
  • Sprijina formarea de noi tesuturi;
  • Asigura metabolismul aminoacizilor;
  • Asigura metabolismul acizilor grasi;
  • Contribuie la vindecarea arsurilor.

Un alt beneficiu de frumusețe al vitaminei E este că aceasta poate ajuta la estomparea cicatricilor. Fiind un antioxidant,accelerează vindecarea pielii deteriorate. În plus,proprietatea de hidratare păstrează pielea hidratată și ajută la repararea țesuturilor deteriorate.

hemorizi

Cauze ale hemoroizilor şi factori agravanţi Vasele de sânge din jurul anusului care se întind de la presiune şi efort (în cazul constipaţiei) tind să se umfle şi să se contorsioneze. Hemoroizii, aceste vene umflate apar de la creşterea presiunii în partea de jos a rectului. Factorii care agravează hemoroizii sunt: – efortul din timpul defecaţiei (la constipaţie) – statul mult pe toaletă – diareea sau constipaţia cronică – obezitatea – sarcina – sexul anal – o dietă săracă în fibre 

Acțiuni Hemoralin : Cicatrizant, antihemoroidal, antiinflamator. 

Indicații: Fisuri anale, hemoroizi externi, afecţiuni dermatologice.

hemoroizi in diferite stadii

Mod de utilizare: Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

crem pentru hemoroizi

Precauţii: Se recomandă testarea prealabilă a sensibilităţii pe o porţiune mică de piele.

Contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală. Nu conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.

Termen de valabilitate: Vezi data inscrisă pe ambalaj. A se consuma in termen de 6 luni de la deschidere.

Cantitate: 50ml

Produs notificat la CPNP - Cosmetic Products Notification Portal  Bruxelles 

COMANDA ACUM RAPID PRIN TELEFON LA NR 0378.11.99.50

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

HemoTreat H 12 supozitoare

Compozitie:


Extract uleios de Aloe Vera, Extract uleios de galbenele, Extract uleios de coada soricelului, Camphor, Ethanol, Ulei esential de cuisoare, Gliceride de semisinteza (Witepsol H15), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, BHA

Proprietati:

Lubrifiant, ceea ce favorizeaza micsorarea si eliminarea hemoroizilor

Reduce durerea si inflamatia locala pana la disparitia totala a acestora

Amelioreaza senzatia de durere si mancarime

Restabileste si mentine functia normala a mucoasei anale

Indicatii:

Avand o buna toleranta la nivelul mucoasei rectale si la nivelul pielii, supozitoarele HemoTreat H reprezinta una din cele mai eficiente solutii in ameliorarea, tratarea si preventia hemoroizilor interni si a fisurilor anale.
De asemenea iritatiile, sau alte simptome neplacute sunt combatute rapid si eficient, datorita proprietatilor ingredientelor care intra in compozitia produsului.

Mod de utilizare:

Supozitoarele HemoTreat H se administreaza intern, pe cale anala, dupa igiena locala, de preferinta dupa scaun.

Administrarea se face cu mana curata si dezinfectata, aplicand presiune usor, fara a forta intrarea supozitorului pe canalul anal.

Pentru o aplicare mai usoara, supozitoarele HemoTreat H se tin la frigider. Se recomanda a nu se avea scaun in primele 3 ore dupa aplicarea interna a supozitorului

Utilizati cate un supozitor de 2 ori pe zi ( dimineata si seara), timp de 5-7 zile.

Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor si de vechimea afectiunii. Pentru prevenirea ulterioara se poate aplica un supozitor pe zi, pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 30 zile, utilizat in mod continuu.

Precautii de utilizare:


Supozitorul HemoTreat H nu se utilizeaza la persoanele care sunt alergice la una din componente

Daca apar semnele unei infectii locale, continuarea tratamentului se va face numai cu acordul medicului

Supozitorul HemoTreat H nu se utilizeaza pentru o perioada mai mare de 30 de zile

A nu se utiliza HemoTreat H supozitor de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza, decat dupa consultarea in prealabil al medicului

Nu administrati HemoTreat H supozitor copiilor, decat dupa consultarea in prealabil al medicului

Verificati integritatea ambalajului inainte de utilizare

Produsul nu se utilizeaza daca ambalajul este deteriorat

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

A nu se lasa la indemana copiilor


SFATURI PENTRU PROFILAXIA (PREVENIREA) AFECTIUNILOR ANO-RECTALE


Prevenirea afectiunilor ano-rectale se poate realiza printr-o dieta si un stil de viata adecvate, care au ca rezultat producerea unor scaune mai moi, prin:

Adaugati cat mai multe fibre in dieta (fructe, legume, cereale integrale, etc.)

Beti o cantitate adecvata de apa (8 -10 pahare/zi)

Nu impingeti bolul fecal, dar evitati scaunele prelungite

Evitati stergerea intensa dupa scaun (pentru prevenirea iritatiilor locale), se recomanda spalarea zonei

Faceti miscare, cel putin 30 minute zilnic

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Oferta Hemoralin 3 Bucati + HemoTreat H 12 supozitoare

Oferta Hemoralin 3 Bucati + HemoTreat H 12 supozitoare

Da Nu