Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

SUPER RHODIOLA EXTRACT 500MG 60CPS

SEC011

96,90 lei

Produsul este in stoc

Creste capacitatea de adaptare a organismului la stres psihic si tulburari emotionale, imbunatareste functiile sistemului nervos, stimuleaza metabolismul energectic celular.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Super Rhodiola Extract 500 mg - uita de stres si probleme

 


Rhodiola, numita si “radacina de aur” sau “radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec, o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive.


Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei.


Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola Rosea este folosita de peste 2000 de ani.
Beneficii: 


 cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, imunitate, disfunctii hormonale);

 moduleaza nivelul cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus – hipofiza – suprarenale – tiroida – gonade;

 amplificarea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale);

 imbunatateste functiile sistemului nervos;

 mentine nivelul serotoninei si dopaminei: reduce actiunea enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori) si creste permeabilitatea  barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina);

 stimuleaza metabolismul energetic celular: creste productia de adenozin trifosfat (ATP – nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesară resintezei de ATP;

 creste capacitatea de utilizare a oxigenului celular.

 stimuleaza selectiv functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar.

 

Avantaje:


- extract standardizat din Rhodiola Rosea, 500mg/capsula;

- garantat 3% rozavine (15mg) si 1% salidrozide (5mg);

- capsule vegetale recomandate in dietele vegetariene/vegane;

- ajunge pana la 60 de zile de administrare.

 

Ingrediente:

 

Rhodiola Rosea, principalul ingredient, creste capacitatea de adaptare a organismului la stres psihic si tulburari emotionale, imbunatareste functiile sistemului nervos, stimuleaza metabolismul energectic celular.


Creste capacitatea organismului de adaptare la stres metabolic, tensiune arteriala, reducerea a masei osoase, imunitate, disfunctii hormonale.


Inlesneste capacitatea de utilizare a oxigenului celular. Este indicata in stari de panica, migrene, iritabilitate, hipertensiune arteriala, tahicardie, infarct miocardic, scaderea masei musculare, anorexie, depunere de grasime la nivelul cefei.


Totodata, este recomandata in stari de convalescenta, anti imbatranire, capacitate de concentrare scazute si memorie slaba, perceptie vizuala si auditiva redusa, ADHD. 

 

Mod de administrare: 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Prezentare: 60 capsule

 

Producator: Secom


Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Spune-ti parerea

SUPER RHODIOLA EXTRACT 500MG 60CPS

SUPER RHODIOLA EXTRACT 500MG 60CPS

Creste capacitatea de adaptare a organismului la stres psihic si tulburari emotionale, imbunatareste functiile sistemului nervos, stimuleaza metabolismul energectic celular.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Tratamente Afectiuni