Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

EXTRACT ECHINACEA 50 ML

DAC117

8,50 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 50 ml

Cere Detalii Recomanda unui prieten

0378.11.99.50

 
 • Prezentare EXTRACT ECHINACEA: 50 ml


Producator EXTRACT ECHINACEA: Dacia Plant

 • Ingrediente EXTRACT ECHINACEA: apă purificată; alcool etilic 40% vol.; echinacea (Echinacea purpurea) - părţi aeriene (27%). 
  Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7 
  Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

 

TINCTURA DE ECHINACEAeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Echinacea purpurea. 
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  ECHINACEA:
Echinacea face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă perenă, la care florile apar individual la vârful tulpinii, având petale de culoare alb, roz sau roşu şi un disc roşu-maroniu central. Echinacea a fost utilizată de amerindieni ca remediu pentru tratarea rănilor şi a muşcăturilor de şarpe, ea fiind preluată de coloniştii americani şi introdusă în arsenalul lor terapeutic în anul 1800. În medicina tradiţională, echinacea se folosea pentru întărirea imunităţii organismului.

 

Contribuie la

- funcţionarea normală a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc.).

 

Precautii EXTRACT ECHINACEA

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii EXTRACT ECHINACEA

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Boli autoimune, transplant de organe, alergie la echinacea, tratamente care nu permit consumul de alcool.

 

Administrare EXTRACT ECHINACEA:

 

 • INTERN:
  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
  Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături diluate în 100 ml apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Spune-ti parerea

EXTRACT ECHINACEA 50 ML

EXTRACT ECHINACEA 50 ML

Prezentare: 50 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Tincturi uz intern