Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

TINCTURA TATANEASA 50ML

DAC190

7,47 lei

Produsul este in stoc

 • Prezentare 50 ml

Cere Detalii

0378.11.99.50

 
 • Prezentare TINCTURA TATANEASA: 50 ml


Producator TINCTURA TATANEASA: Dacia Plant
 •  

 • Ingrediente TINCTURA TATANEASA: alcool etilic 80% vol., apă purificată, tătăneasă (Symphytum officinale) - rădăcini (20%).
  Raport plantă/alcool etilic – 1:5
  Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

TINCTURA DE TĂTĂNEASĂeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din rădăcina plantei Symphytum officinale.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  TĂTĂNEASĂ:
Tătăneasa face parte din familia Boraginaceae, fiind o plantă înăltuţă, cu frunze ovat-lanceolate şi flori de formă tubulară şi culoare violacee. Creşte la marginea apelor stătătoare, în zăvoaie, în lunci, în locuri mlăştinoase, la marginea culturilor, în luminişuri şi locuri cu umiditate ridicată. În antichitate planta era utilizată pentru oprirea sângerărilor şi vindecarea fracturilor şi a rănilor. Se mai numeşte barba-tatei, buruiana-lui-Tatin, iarbă-întăritoare, mierea-ursului, rădăcină-neagră etc.

 

Contribuie la

EXTERN:
eliminarea disconfortului care apare la nivelul: 
- articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor
- pielii
- venelor hemoroidale şi mucoasei anale.

 

Precautii TINCTURA TATANEASA

Nu se aplică pe răni deschise.
Nu se administrează în uz intern. 

Contraindicatii

alergie la tătăneasă.

 

Administrare TINCTURA TATANEASA

 

 • EXTERN:
  - pentru la eliminarea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor se aplică sub formă de comprese cu tinctură, care se menţin la locul afectat minim 2 ore. Înaintea administrării produsului se recomandă ca, persoanele care au o piele sensibilă, să aplice o  cremă cu extract de plante, argilă sau răşină;
  - pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonări locale cu tinctură sau cu soluţia diluată (obţinută prin adăugarea unei linguriţe de tinctură la 100 ml de apă), în funcţie de sensibilitatea acesteia;
  - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale se aplică local sub formă de comprese sau badijonaj cu soluţia diluată, obţinută în modul următor: se pune tinctura într-un vas deschis şi se lasă până se evaporă ½ din cantitatea de alcool, după care se amestecă în proporţii egale cu apă.

Spune-ti parerea

TINCTURA TATANEASA 50ML

TINCTURA TATANEASA 50ML

 • Prezentare 50 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Tincturi Uz Extern