Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

OXIGEN ACTIV LICHID / LIQUID AEROBIC OXIGENATOR 60ml

PRV062

139,00 lei

Produsul este in stoc

Supliment IDEAL pentru persoanele cu activitate fizica intensa

 

Fabricat sub stampilele: Q.C.M si ISO 9001
Oxigeneaza Celulele
Reduce Radicalii Liberi

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Ideal pentru sportivi, pentru cei care se antreneaza in spatii inchise si pentru persoanele care traiesc in orase poluate, OXIGENUL LICHID

Beneficii:


 Mareste rezistenta la efort

 Elimina toxinele

 Aduce un surplus de oxigen in sange


 Daca unele eforturi explozive se pot efectua fara oxigen (anaerobe), toate exercitiile fizice care depasesc cateva zeci de secunde necesita obligatoriu un aparat de oxigen la nivelul celulelor musculare (proces aerob). Oxigenul din aer este introdus prin plamani, fixat pe globulele rosii ale sangelui si distribuite in tot organismul in zonele de utilizare.

 

Ce este OXIGENUL AEROBIC?

 

 Inventat in Canada, este un produs revolutionar realizat printr-o tehnologie ionica care stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in sange prin procesul digestiv unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber. Este produs doar de doi producatori Canadieni si distribuit international sub diferite denumiri comerciale.

 

 Durata de viata activa in singe a Oxigenului Stabilizat de la Organika este de 6-8 ore.

 

 Pare un paradox dar, datorita prezentei unui electron in plus, Oxigenul Activ (ionic) este un foarte bun reducator de radicali liberi.

 

 Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le "sufoca". Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti "carcinogeni" care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.

Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui sistem imunitar puternic.

 

 Dr. Parris Kidd afirma ca: "Oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar; ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri". Dr. Stephen Levinc spune de asemenea ca "Deficienta in oxigen este singura si cea mai mare cauza a imbolnavirii organnismului". Astfel, aparitia unei deficiente de oxigen in sange reprezinta punctul de plecare catre pierderea imunitatii si inceputul de temut al problemelor de sanatate cum ar fi: cancer, leucemie, SIDA, Candida, Cardio ischemii si deteriorarea nervilor. Exista pe piata mai multe produse care pretind a fi Oxigen Aerobic sau Oxigenator Aerobic. Nu cumparati decit acele produse care contin oxigen electrolitic in stare moleculara (molecule) NU Peroxid de Hidrogen SAU Bioxid de Clorina care sunt inutile si pot fi si toxice.

Inca din 1931 Dr. Warburg a castigat primiul lui Premiu Nobel prin cercetari aratand cum cancerul este cauzat de lipsa oxigenarii celulare. In articolul "The Prime Cause and prevention of Cancer" el scria: "cauza cancerului nu mai este un mister, stim acum ca apare ori de cate ori la celula ajunge cu 60% mai putin oxigen decat are ea nevoie"

Deci oxigenarea celulelor este esentiala. Celulele preiau insa oxigenul doar prin singe. Deci celulele trebuie alimentate cu singe sufficient. In plus, singele trebuie sa contina suficient oxigen (de regula oxigenul ajunge in singe prin respiratie iar ceea ce respiram contine din ce in ce mai putin oxigen curat. Daca acum 100 de ani aerul continea aproximativ 22% oxigen astazi contine doar aproximativ 18% iar in aglomeratiile urbane doar 14-15% ).

Oxigenul ne da energie, vitalitate, sanatate.


 

In ce conditii nu ajunge suficient oxigen la celule?

 

- Cand nu ajunge suficient singe la celule


- Cand nu este suficient oxigen in singe

 

Cum se poate remedia aceasta conditie?

 

- Prin asigurarea unui circuit liber al singelui prin vene si artere

- Prin asigurarea unui aport sufficient de oxygen

 

Cum realizam aceste remedii?

 

- Prin curatirea sistemului circulator in special prin eliminarea depunerilor (placilor) de pe peretii vaselor de singe. Cea mai eficienta metoda actuala este “chelatia” utilizind protocolul CHELATIN-Forte  sau Formula FLOW (Bypass Nutritional)

 

- Prin ingerarea de OXIGEN AEROBIC care trece din sistemul digestiv in singe sub forma de Oxigen stabilizat care apoi se transforma in binecunoscutul O2.

 

- Prin tratarea apei pe care o bem cu OXIGEN AEROBIC transformind-o astfel in “apa vie”

 

- Prin ozonificare aerului pe care il respiram (mai ales in interiorul casei sau apartamentului) cu ajutorul unui aparat de ozonificare.


 

COMPOZITIE:


 Molecule de oxigen electrolitic (ioni negativi) stabilizat, intr-o solutie de apa distilata si clorura de sodiu.

 

ADMINISTRARE:

 

- Adauga 10-12 picaturi de 3 ori pe zi intr-un pahar cu apa (preferabil apa plata) si beti-l
- Adauga 5-6 picaturi la litrul de apa plata. 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 150 litri de apa "oxigenata".
- Puneti 2-3 picaturi pe periuta de dinti apoi pasta de dinti si apoi spalati-va pe dinti in mod normal
- Pentru apa de gura: adaugati incet (intr-un interval de 1 minut), 10 picaturi in aproximativ 50-60 ml de apa plata.


Pentru persoanele care depun efort intens se recomanda si administrarea de Whey Protein .


Amestecati in gura si faceti gargara timp de minimum 1 minut.

 

Sportivii de performanta au nevoie de un supliment de oxigen in sange pentru a face fata eforturilor sustinute. Se va administra cu aproximativ 30-60 minute inainte de exercitii sau eforuri fizice (tip Gym)Spune-ti parerea

Nota 
Cristi G
2015-03-05

super produs

Am inceput acum 2 luni sa administrez acest produs. Fac antrenamente la sala zilnic cate 2 ore pe zi si imi este de real ajutor.
Ma ajuta sa ma adaptez mai bine la efort.
Este super si il recomand tuturor sportivilor atat de performannta cat si de placere.

Spune-ti parerea !

Spune-ti parerea

OXIGEN ACTIV LICHID / LIQUID AEROBIC OXIGENATOR 60ml

OXIGEN ACTIV LICHID / LIQUID AEROBIC OXIGENATOR 60ml

Supliment IDEAL pentru persoanele cu activitate fizica intensa

 

Fabricat sub stampilele: Q.C.M si ISO 9001
Oxigeneaza Celulele
Reduce Radicalii Liberi

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products